Lyngby er nede med 0-3 og det ses på Martin Ørnskov og Thomas Sørensen.

Lyngby er nede med 0-3 og det ses på Martin Ørnskov og Thomas Sørensen.

Nedturen fortsætter:

Hullet forsvar og tandløst angreb

Et reservespækket Lyngby-mandskab tabte 1-3 til Randers FC i ’ligegyldig’ kamp. På søndag gælder det dramaet mod Silkeborg

Af
Af Mikael Østergaard

Den sidste kamp i gruppespillet mellem Lyngby og Randers havde ingen betydning, da det allerede var afgjort, at Lyngby møder Silkeborg IF i den ene nedrykningskamp, mens Randers skal op imod Helsingør i den anden. Alligevel burde de 1.589 tilskuere havde fået en mere helhjertet indsats af Lyngby, der i kampens første 25 minutter var helt rundt på gulvet.

Kampen var dårligt sat i gang, da Jesper Christjansen mistede bolden, og på det efterfølgende kontraangreb gik der totalt koks i Lyngby-forsvaret, så Saba Lobjanidze endte med at stå helt fri og let kunne passere Andreas Larsen, der erstattede Oskar Snorre i målet.

Efter et kvalificeret hovedstød af Kim Ojo (Lyngbys absolut eneste afslutning i første halvleg) fortsatte Randers presset, og tre gange inden for 5 minutter måtte Andreas Larsen vise storspil, efter at Randers var suset igennem Lyngbys højre side.

Herefter kom Lyngby klart bedre med, men 6 minutter efter pausen gik klappen ned for Martin Ørnskov, der upresset serverede bolden for fødderne af Nicolai Poulsen, som takkede for venligheden ved at sparke bolden i nettet til 2-0.

Siden var det Andreas Larsens tur til at finde en umarkeret modstander, men Lyngby-målmanden slap med skrækken.

Det gjorde han desværre ikke, da han parerede en afslutning, hvorefter Bashkim Kadrii var hurtig over riposten og nemt kunne øge til 3-0.

Lyngby-angriberne havde indtil det tidpunkt været totalt ufarlige og ikke skabt en eneste chance, men så sendte Mathias Hebo en aflevering på tværs, som Randers-målmanden fumlede i mål til 1-3.

Så kom Lyngby endelig i gang, ikke mindst på grund af indskiftningen af Mayron George, der med sin speed og fysik bør være selvskreven til dramaet mod Silkeborg på søndag på Lyngby Stadion.

Han får formentlig selskab af Jeppe Brandrup, Kevin Tshiembe, Oskar Snorre, Gustav Marcussen og Mathias Tauber. Sidstnævnte så kampen fra tilskuerpladserne og kunne fortælle bekymrede Lyngby-fans, at han er helt klar efter sin langvarige skade. Spørgsmålet er, om Thomas Nørgaard tør bruge ham. Men mon ikke?

Han er hårdt savnet som afløser for Oliver Lund, ligesom Jeppe Brandrup sandsynligvis glider ind som højre back i stedet for Simon Vollesen, der havde store defensive problemer mod Randers.

Kampen mod Silkeborg fløjtes i gang kl. 20.

Publiceret 01 May 2018 13:15

SENESTE TV