Bliver der endelig igen noget at juble over på Lyngby Stadion?

Bliver der endelig igen noget at juble over på Lyngby Stadion?

De kongeblå mod de lyseblå

Lyngby møder søndag Randers FC på Lyngby Stadion

Så gælder det sidste runde af Alka Superliga gruppespillet, hvor Randers FC kommer på besøg i Kongens Lyngby.

Det er to hold, som kender deres skæbne i gruppen, i og med at Randers ender på tredjepladsen i puljen, og Lyngby ender som nummer fire. Det vil dog stadig være et Lyngby-mandskab, som jagter en sejr for at få noget selvtillid frem mod de vigtige kampe mod Silkeborg IF.

Pilen har peget den rigtige vej for det unge Lyngby-mandskab, selvom det blev til et nederlag i søndags til OB, så var det forinden blevet til uafgjorte resultater mod OB og SønderjyskE, og cheftræner Thomas Nørgaard har også set en positiv udvikling i holdet, hvor det hele tiden handler om at forberede holdet bedst muligt, til når det virkelig gælder:

”Jeg synes, at holdet som helhed rykker sig den rigtige vej, og flere spillere er gået ind og taget et øget ansvar. De unge har lagt en super indsats for dagen, selvom det er hård kost, de får serveret både til træning og kamp, men der er ikke en finger at sætte på deres iver og gejst. Spillet på banen har haft positive tendenser, og især mod SønderjyskE var det et positivt og tydeligt udtryk holdet havde, hvor vi viste den type foldbold, vi gerne vil være kendt for”, lyder det fra træneren, der glæder sig til kampen mod Randers.

Thomas Nørgaard ser samtidig frem til en spændende afslutning på sæsonen:

”Kampen mod Randers bliver forberedelse frem mod de vigtige kampe mod Silkeborg IF, og vi jagter den selvtillid, som en sejr vil give. Vi har hele tiden forsøgt at gøre holdet klar til, når det virkelig gælder, og derfor ser vi frem til sæsonens afgørende fase, hvor vi skal vise mod og hjerte i alle kampe for at få de resultater, som alle hungrer efter”.

Også sjov uden for banen

Der vil være en masse sjove aktiviteter planlagt til kampen mod Randers. Der vil være en konkurrence, hvor man har mulighed for at vinde matchworn Lyngby-trøjer. Konkurrencen vil være 'slå-til-hest'-konkurrence, hvor der vil være pinatas-heste hængt op, som det handler om at slå ned. Der vil også komme flere Lyngby-spillere i Faxe Kondi Fanzonen, hvor man kan få en autograf eller et billede.

Sidst, men ikke mindst vil man kunne udfordre sine venner i Panna-buret, på driblebanen eller i Faxe Kondi Dåsespark, så der vil være rig mulighed for at vinde håneretten over sine venner. Der vil også være mulighed for at købe is fra Isklubben og andet mad, som kan nydes i det lækre forårsvejr.

Publiceret 24 April 2018 18:00

SENESTE TV