NKH's krumtap, Mia Rej, måtte udgå med en skade i anden halvleg. Alvorligt så det ud, så der er flere bekymringer til træner Kim Rasmussen (th).

NKH's krumtap, Mia Rej, måtte udgå med en skade i anden halvleg. Alvorligt så det ud, så der er flere bekymringer til træner Kim Rasmussen (th).

Ny æra indledt med nederlag

Nordkøbenhavn Håndbold kom skidt fra start

Af
Af Michael Bast

HÅNDBOLD Det var en historisk kamp i Lyngby Hallen lørdag eftermiddag. Nordkøbenhavn Håndbold, den nye lokale elitesatsning, spillede sin allerførste kamp nogensinde. Og desværre. Det gik rigtig skidt. Nykøbing vandt kampen med 25-19 uden på noget tidspunkt at være truet. Cheftræner Kim Rasmussen sagde allerede før kampen, at det nok ville blive meget nervøst, og at Nordkøbenhavns håndboldsdamer skulle satse på teknik og hurtighed, da de fysisk var gæsterne underlegne. Han fik mere ret, end han nok havde lyst til. Kun de sidste 20 minutter af kampen spillede det nye lokale hold lige op med Nykøbing Falster. Og på det tidspuntkt sad man med følelelsen af, at falstringerne havde et ekstra gear, de kunne bruge, hvis det var nødvendigt. Betegnende for kampen var det, at Nordkøbenhavn Håndbold scorede 10 af 19 mål på straffekast. Der var både Tanja Laursen og Maja Rømer meget sikre, så netop straffekast er nok det eneste, pigerne ikke behøver at træne den kommende uge. Ellers bliver der nok at arbejde med. Det er et hold af meget uerfarne ¨piger, Kim Rasmussen skal have til at fungere. Og så blev holdets krumtap og playmaker Mia Rej skadet. Hvor alvorligt er ikke fastslået endnu, men det så slemt ud. Største lyspunkt hos Nordkøbenhavn Håndbold var stregspilleren, Sarah Iversen, der som den eneste holdt niveai kampen igennem. Hun scorede to mål, men kæmpede sig til en halv snes straffekast - og så fyldte hun som den eneste sin plads ud i forsvaret.

Publiceret 13 September 2008 18:55

SENESTE TV