På et frispark begået mod Kim Aabech, der her ses i premierekampen mod Aarhus Fremad, scorede Jesper Kristensen til 2-1. (Foto: Farrokh)

På et frispark begået mod Kim Aabech, der her ses i premierekampen mod Aarhus Fremad, scorede Jesper Kristensen til 2-1. (Foto: Farrokh)

Lyngby Boldklub mistede to point i AB

På et straffespark begået af Kasper Kristensen i kampens 90 minut udlignede AB til 2-2, i en kamp som Lyngby burde have vundet

Af
FODBOLD: 1. division

 

KGS. LYNGBY | I ugen op til kampen mod AB, fik Lyngbys meget sikre midterforsvarer, Morten Juul Hansen, en ledbåndskade der sikkert holder ham ude i et stykke tid. I hans sted var den rutinerede Michael Madsen for første gang med i startopstillingen, og den 32-årige tidligere udlandsprofessionelle gav sig selv og Lyngby-holdet en drømmestart. Efter blot fire minutters spil dukkede Madsen op ved bageste stolpe, og headede bolden ind bag den tidligere Lyngby-keeper Mikkel Drexel, der i denne sæson vogter målet for AB. Den gode Lyngby-start kunne være blevet endnu bedre, da Anders Jochumsen fik en stor chance for at score til 2-0, men desværre gik hans hovedstød gik lige forbi målet. I stedet fik AB udlignet efter bare 15 minutters spil, og denne stilling hodt sig halvlegen ud. Og i 2. halvleg bølgede spillet frem og tilbage uden de store målchancer, men med Lyngby som de tonegivende. Men 8 minutter før tid, fik Kim Aabech et frispark på kanten af straffesparkfeltet. Og på dette, svingede Jesper Kristensen højrebenet, og bolden susede via den ene målstolpe i mål til 2-1 til Lyngby. Nu troede alle Lyngby fans, at sejren var hjemme, men på et korrekt dømt straffespark, kunne AB udligne til 2-2 i kampen sidste minut, og det var da også en noget ærgerlig Lyngbytræner Kasper Hjulmand, som DGO-sporten talte med efter kampen.

Vi mistede 2 point

"Vi vandt ikke et point, men tabte to, og så skulle Kasper Kristensen have haft frispark, idet AB-angriberen helt klart sendte en albue i hovedet på Kasper, lige før straffesparket blev dømt, hvorefter Kasper i fustration derefter skuppede til AB-spilleren, der ikke havde problemer med at falde til jorden. En dum handling af Kasper, men dommeren burde helt klart have givet gult kort til AB-spilleren og frispark tilLyngby, inden straffesparket blev dømt. Men når det ikke skete, er straffesparket korrekt", udtalte Kasper Hjulmand efter kampen, der havde samlet 2.200 tilskuere hvoraf de ca. 1.000 kom fra Lyngby.

Mod FREM

På søndag gælder det så topholdet FREM, der er kommet godt fra start med to flotte sejre og en målscorer på 8-4. "Det er rigtig godt hold, og så har de i Wassim el Banna, er målfarlig herrer, der har scoret fem af FREMs 8 mål. Men det er en kamp vi skal vinde, så vi hurtigst muligt får AB-kampen på afstand", siger Kasper Hjulmand, der forventer at der kommer rigtig mange tilskuere på Lyngby Stadion på søndag.

Publiceret 08 August 2006 00:00

SENESTE TV