Lyngbys nye spiller Michael Madsen, er fortsat ikke helt klar og måtte stå over da Lyngby spillede sin første testmatch mod Brøndbys U-20 hold. (Foto:Farrokh)

Lyngbys nye spiller Michael Madsen, er fortsat ikke helt klar og måtte stå over da Lyngby spillede sin første testmatch mod Brøndbys U-20 hold. (Foto:Farrokh)

Lyngby startede med en sejr

Trods kuldegrader kom cheftræner Kasper Hjulmand's tropper i gang og vandt årets første træningskamp med 2-0 over Brøndbys U-20 hold

Af
FODBOLD

 

Kom godt fra start | Så gik starten Lyngby Boldklub, der den 19. marts kl. 13.00 på Lyngby Stadion indleder jagten på en plads i SAS-Ligaen, kom godt fra start i årest første træningskamp, der var mod Brøndbys U-20 hold. Kampen skulle være afviklet i lørdags kl. 10.15 på kunstgræsset på Lyngby Stadion, og den blev da ogsp spillet her selv om der natten til lørdag havde været et voldsomt snevejr. Med god hjælp fra alle blev banen ryttet for sne og kampen kom igang omkring kl. 12.00. Lyngby vandt kampen med 2-0 på mål af Morten Christiansen og Jacob Josephsen. Men cheftræner Kasper Hjulmand, måtte til sin første testmatch se bort fra Christian Holst og nyindkøbte Michael Madsen, der begge fortsat døjer med nogele småskader. Men i løbet af kampen var der debut til Andreas Hansen, der er kommet til fra Frederikssund samt til Lasse Rise, der kommer fra Avarta. På Brøndby mandskabet var der bl.a. tre tidligere Lyngbyspillere, idet både Kim Kristensen, Stefan Schmidt og keeper Michael Tørnes sammen med Dan Anton Johansen var med som forstærkninger på holdet, der også talte flere ungdomslandsholdsspillere. Brøndby var bedst i første halvleg, mens Lyngby tog over i anden halvleg. Og det var da ogsp i anden halvleg at begge lyngbymålene faldt. Det første efter 10 minutter, da Morten Christiansen scorede direkte frispark uden chance for keeper Tørnes, mens Jacob Josephsen på et flot langskud scorede til 2-0, der også blev kampens resultat.

Publiceret 24 January 2006 00:00

SENESTE TV