Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Søren Baun Tro fortolker The Beatles som jazz

Søren Baun Trio spiller jazzede arrangementer af Beatles-sange på Kulturstedet Lindegaarden

I den tredje koncert i rækken af søndags-matinéer, søndag 12. november klokken 15-16.30, er turen kommet til The Beatles.

Det kommer til at give sig udtryk i, at Søren Baun Trio spiller jazzede arrangementer af en række af den legendariske gruppes sange på Kulturstedet Lindegaarden, Peter Lunds Vej 8 i Kgs. Lyngby.

Verdens første boyband

Gruppen - The Beatles - er et af de vigtigste bands i det 20. århundrede og har efterladt en guldgrube af udødelige sange. Denne eftermiddag spiller Baun, Tagel, Brohuus Trio udvalgte Beatles-sange i Søren Bauns arrangementer for vokal, klaver, bas og trommer, hvor der er hentet inspiration fra især jazzens verden.

Efter trioens mening er der ifølge en pressemeddelelse kun gode grunde til at holde Beatles i live i det ny årtusinde - og til evig tid for den sags skyld. Verdens første rigtige boyband havde nemlig virkelig noget at byde på.

”Beatles holder for vildt og holder i længden, og det vil vi gerne huske unge som gamle på med nye versioner af udødelige sange. Beatles er god musik uden ’snyd’. Disse fire drenge skrev det hele selv, sang det hele selv, spillede det hele selv længe før den digitale lyd og autotuneren,” skriver trioen.jbe

Publiceret: 10. November 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere