Kirsten Christensen modtog i fredags Lyngby-Taarbæks frivillighedspris. Her får hun prisen overrakt af social- og sundhedsudvalgsformand Bodil Kornbek og borgmester Sofia Osmani. fotograf: Maria K. Lemming
Kirsten Christensen modtog i fredags Lyngby-Taarbæks frivillighedspris. Her får hun prisen overrakt af social- og sundhedsudvalgsformand Bodil Kornbek og borgmester Sofia Osmani. fotograf: Maria K. Lemming
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skolepensionist får frivillighedspris

Kirsten Christensen, der står bag flere frivillige projekter i kommunen, blev i fredags hædret med kommunens frivillighedspris

Da Lyngby-Taarbæk Kommune i sidste uge hyldede de frivillige i kommunen blev årets frivillighedspris samtidig uddelt.

Valget valgt på Kirsten Christensen, der er drivkraften bag Pensionister i Skolen, som hjælper til i kommunens folkeskoler.

Begrundelsen for udvælgelsen af prisen lyder:

"Den sociale frivillighedspris” uddeles til en lokal ildsjæl. En ildsjæl, som har ydet en væsentlig social indsats til gavn for borgere i Lyngby-Taarbæk.I udvælgelsen af ”årets frivillige anno 2014” har Social- og Sundhedsudvalget vægtet, at det er en ildsjæl, som har været med til at opbygge sociale netværk. Og en ildsjæl som har søgt nye veje for løsning af sociale udfordringer.

Kirsten Christensen har været den ledende kraft i opstarten af Pensionister i Skolen, hvor hun også er formand. Ud over den formelle ledelse af foreningen, som nu er på 10 folkeskoler og tæller ca. 50 frivillige, er hun også direkte aktiv i lektiecaféerne.

Hun er også meget aktiv som mentor i det frivillige mentorkorps for unge, hvor hun ud over at være mentor for unge, arbejder i korpsets ungenetværk og er sekretær i bestyrelsen for den frivillige mentorforening.

Og ikke nok med det, så er hun også aktiv i forskellige arrangementer i samarbejde med Frivilligcentret som Generationernes dag og Synlighedsdagen."

Publiceret: 29. September 2014 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!