5 mod 100. Lyngbys professionelle fodboldspillere havde nok at se til i kampen mod Engelsborgskolens SFO-børn. Foto: Thomas Schiermacher
5 mod 100. Lyngbys professionelle fodboldspillere havde nok at se til i kampen mod Engelsborgskolens SFO-børn. Foto: Thomas Schiermacher
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SFO-børn gav Lyngbys proffer kamp til stregen

Lyngby BK stillede med et stærkt hold mod Engelsborgskolens SFO

'Den store fodboldturnering' er en årlig tilbagevendene begivenhed. Det er Engelsborgskolens indskolingsbørn (0. til og med 3. kl) , der dyster om pokaler og ære i den traditionsrige turnering.

I fredags var der særlig fint besøg. Lyngby BK stillede med et hold professionelle spillere, der under ledelse af cheftræner David Nielsen skulle forsøge at besejre et udvalgt hold fra Engelsborgskolen.

David Nielsen forsikrede inden kampen, at spillerne var de skarpeste i truppen, men alligevel gav børnene god modstand til 'de kongeblå'.

Lyngby stillede i en formation med fem mand, mens Engelsborgskolen sendte hele 13 spillere på banen fra kampens start. I kampens sidste minutter endte det faktisk med, at SFO-børnene overmandede Lyngby BK og smed alle ind i kampen om det afgørende mål. Og oppe imod 100 børn måtte Lyngby's proffer kapitulere. Kampen endte 3-3.

Pokaler til vinderne

Selv om dagens store trækplaster var show-kampen mod de kendte spillere fra Lyngby, stod der også pokaler på spil. Her var alvoren til at tage og føle på. Christian Winther, der arrangerer turneringen, forklarer:

"Vi har pokaler til turneringsvinderne. Der bliver hvert år indgraveret navne på de stuer, der vinder. Og vinder man den tre år i træk, så får man pokalen til ejerskab".

Publiceret: 22. September 2015 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere