Sigurd Agersnap fortæller, at SF i de kommende fire år vil prioritere velfærden og en ordentlig implementering af letbanen. Arkivfoto
Sigurd Agersnap fortæller, at SF i de kommende fire år vil prioritere velfærden og en ordentlig implementering af letbanen. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SF: Letbanen burde have fyldt lidt mindre - børn, skoler og ældre mere

SF glæder sig over partiets valgresultat, men havde gerne set, at emner som børn, skoler og de ældre havde fyldt mere

For SF betød valgresultatet, at man beholdt sine to mandater, og man havde en lille fremgang på 0,4 procent, hvilket glæder partiets spidskandidat, Sigurd Agersnap.

“Vi er glade for SF’s valg. Vi går pænt frem og holder fast i to mandater. Vi er selvfølgeligt ærgerlige over, at letbanemodstanden står så stærkt, og at der ikke har kunnet findes et rødt flertal,” siger han til Det Grønne Område.

Selv om han har oplevet det som svært at sætte fokus på det, som SF gerne vil sætte fokus på, så har arbejdsomhed sikret SF de to mandater.

“Vi har knoklet røven ud af bukserne, og derfor har vi fået et så flot valg. Det har været svært at sætte fokus på kommunens største områder som børnene, skolen og de ældre. Det skyldes desværre, at letbanemodstanden har fyldt så meget, også i valgkampen,” siger han og fortæller, hvad SF de kommende fire år vil kæmpe for i kommunalbestyrelsen.

“Vi vil kæmpe for, at vi prioriterer velfærden og er imod skattelettelser. Det bliver nok svært, men det var det også i sidste periode. Og vi har jo vist, at det kan lykkes i sidste års budget. Og så kæmper vi for en ordentlig implementering af letbanen med ordentlige stationer, cykelparkering og ordentlige trafikafviklingsplaner,” siger han.

Publiceret: 22. November 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu