Vindergruppe 1var glade, da deres Try On Box vandt.
Vindergruppe 1var glade, da deres Try On Box vandt.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sejrssikker elev: "Vi har en god idé"

Vinderne af dette års Innovationscamp var nervøse inden deres præsentation

"Vi har fundet en vinder. Men det er kun med en hårsbredde," sagde Torben Schwabe inden han udpegede Gruppe 1, der bestod af Ida Andersen, Thomas Glade og William Tuff. Sammen havde de fostret en idé med et virtuelt påklædningsrum, hvor man som kunde i Lyngby Storcenter ved hjælp af avancerede kameraer og moderne teknologi kunne prøve tøjet, uden selv at skulle tage det af og på hele tiden. Det hele skal foregå ved, at man ved hjælp af touchskærme og kameraer kan bladre gennem alt tøjet fra centret forskellige butikker og 'prøve' det på på en skærm. Smart, fordi man ikke hele tiden skal skifte tøj og fordi, når man finder det helt rigtige, man så bare kan trykke på 'bestil' og så ligger varen klar i kassen, når man kommer så langt.

"Jeg var sikker på, at vi ville gå videre til finalen. for vi har en god idé," sagde Thomas Glade kort inden præsentationen gik i gang. Og den unge idémand fik ret. For hans gruppe endte da også med at tage 1. præmien hjem.

Ingen tabere

Efter at direktør Schwabe udpegede vinderen, var der også ros til kombatanterne. Og den tætte afgørelse gjorde, sagde Schwabe, at man i dommerkomitéen havde besluttet ikke at kåre en 2., 3., og 4. plads. I stedet kårede man tre 2. pladser.

Jerefter fik den vindene gruppe overrakt deres præmier - biografbilletter og et gavekort til hver til brug i Lyngby Storcenter på 300 kroner, mens de øvrige deltagere alle fik en biografbillet.

Torben Schwalbe kårede vinderne. Men der var stor ros til alle deltagere - også dem, der ikke kvalificerede sig til finalen i Teatersalen på Eengelsborgskolen.
Torben Schwalbe kårede vinderne. Men der var stor ros til alle deltagere - også dem, der ikke kvalificerede sig til finalen i Teatersalen på Eengelsborgskolen.
Publiceret: 07. September 2015 12:26

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere