Flere tennisklubber inviterer til tenniscamp.
Flere tennisklubber inviterer til tenniscamp.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der åbnet for tilmelding til sommerferie-aktiviteterne

Som tidligere år stiller lokale foreninger op mad masser af sommerferieaktiviteter, så børnene får mulighed for at prøve nye fritidsaktiviteter

Det er foreninger i kommunen, som med støtte fra kommunens sommerferieaktivitetspulje står for afholdelse af sommerferieaktiviteterne.

Og der er med sikkerhed også et tilbud, der passer lige til dig.

Skal du have jord under neglende, mudder under støvlerne og prøve kræfter med bål og andre spændende aktiviteter? Så skal du holde ”sommerferie” hos spejderne Kgs. Lyngby Gruppe.

Du kan også danse dig gennem sommeren hos Lyngby Dans eller komme ud på vandet med Lyngby Roklub og Lyngby Dameroklub eller Lyngby Kanoklub.

Skal du teste din dribelfærdigheder kan du gøre det i Virum Basket Klub.

Der er mere bold hos Lyngby Volley, hvor du også kan få sand mellem tæerne når klubbens elite og landsholdsspillere står klar til at guide og udfordre dig i beacvolley.

Exmoor Staldens Sportsrideklub arrangerer ridelejr, og derudover kan du prøve fem superfede dage med floorball, Sommer Teater-Camp, tennis, Liverollespil for begyndere, Drone Workshop og billedskole, så der er absolut ingen grund til at kede sig i sommerferien. Du kan læse meget mere om sommerferieaktiviteterne her. http://www.ltk.dk/sommerferieaktiviteter

Støtte fra Rotary

I løbet af året har børn og unge i kommunen som af økonomiske årsager ikke har mulighed for at deltage i det frivillige foreningsliv, og hvor det vurderes at komme barnets/ den unges fysiske og mentale sundhed til gavn, hvis han/hun får mulighed for at deltage i en fritidsaktivitet mulighed for at få støtte af kommunen - et såkaldt fritidspas. Som noget nyt vil der her i sommeren 2017 også være mulighed for at søge et fritidspas til sommerferieaktiviteter.

Det er Dyrehaven Rotary Klub, som har doneret 18.000 kr. til disse pas.

Publiceret: 17. April 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere