Der er mulighed for at deltage i workshoppen uden at være med selve i turneringen. Pressefoto
Der er mulighed for at deltage i workshoppen uden at være med selve i turneringen. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Robotturnering på Stadsbiblioteket: Robotter af legetøj, skrald og batterier går til kamp mod hinanden

To robotter mødes i arenaen for at kæmpe mod hinanden. Kun en triumferer. Måske er det din? Sådan skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Det kan man finde ud af, når Stadsbiblioteket 4. november mellem klikken 11 og 16 i samarbejde med Hebocon står for en robotturnering for såkaldte ’Crappy Robots’, der ikke minder særlig meget om robotter generelt. De er fremstillet af alt fra legetøj til skrald og batterier. Det er kun skaberens fantasi, der sætter grænser for, hvordan de ser ud og er fremstillet.

Kampen mellem Hebocon-robotterne er altid fuld overraskelser, fordi robotterne ofte løber af ringen af sig selv eller falder fra hinanden, før de går ind i konkurrencen. Men det er netop det, der er med til at gøre turneringen sjov og anderledes.

Fantasi og lidt lim

Man er velkommen til selv at møde op med sin egen robot eller deltage i en workshop forinden, hvor man kan udforme sin helt egen ’Crappy Robot’. Man behøver ikke at være ingeniør for at være med, da det ikke kræver nogle tekniske færdigheder, men blot cirka en halv times fantasi og lidt lim. Hvis man har brug for det, vil der være hjælp at hente på biblioteket samt materialer.

Så det eneste, man ifølge pressemeddelelsen skal medbringe, er kampgejst og lidt kreativitet.

Hebocon Crappy Robots-turneringen er gratis at deltage i, man skal bare møde op. Turneringen henvender sig både til børn og voksne.

jbe

Publiceret: 02. November 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere