Virum Posthus må lade livet - og gøre plads til en ny Rema 1000. Foto: Pernille Borenhoff
Virum Posthus må lade livet - og gøre plads til en ny Rema 1000. Foto: Pernille Borenhoff
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rives ned: Farvel til Virum Posthus

Se godt på fotoet af Virum Posthus. Eller læg vejen forbi. Det bliver nemlig sidste gang, du ser bygningen. I løbet af de kommende to uger begynder nedrivningen

Af Pernille Borenhoff

Nedrivningstilladdelsen er i hus. Det siger Jan K. Poulsen, adm. direktør i Reitan Ejendomsudvikling A/S, der har købt grunden. Og som så snart byggetilladelsen også er i hus, går i gang med at bygge en Rema 1000, et p-hus, butikker og lejligheder på den tidligere posthusgrund.

Som man har kunnet læse i nærværende avis og i Det Grønne Område har det været en proces, der har strakt sige over adskillige år, men som nu snart bliver en realitet.

“I forhold til byggetilladelsen mangler vi godkendelse af to ting. Den ene drejer sig om affald og den andet om et par trappetrin. Men jeg er fortrøstningsfuld. Det skal vi nok få løst,” siger Jan K. Poulsen, der dog ikke lægger skjul på, at det har været en meget lang proces, og at han gerne ser, at byggeriet snart kommer i gang.

“Vi vil gerne videre nu. Der er jo generelt kommet gang i hjulene i Danmark og i byggeriet. Det tager tid af tage elementer hjem, og der kan godt være et halvt års leveringstid. Og vi kan jo ikke bestille, før end vi har den endelig byggetilladelse,” siger han.

Jan K. Poulsen er dog optimistisk og tror, at en færdig Rema 1000 stå klar til åbning i slutningen af 2018. Og at boligerne og de øvrige butikker vil være færdige til indflytning i begyndelsen af 2019. Hvilket dog er en anden tidsplan end den, han oprindeligt havde håbet på. For i juli 2016 udtalte han til Det Grønne Område:

“Vi håber at få byggetilladelsen inden udgangen af 2016, så vi kan komme i gang med at bygge i 2017. Det er stort projekt med både butikker, boliger og p-dæk, så et realistisk bud er, at vi åbner butikkerne i starten af 2018. Og lejlighederne i sommeren 2018,” siger Jan K. Poulsen.

Publiceret: 02. Maj 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere