Kommunalbestyrelsesmedlem Bodil Kornbek (S) stiller op til Regionsrådet. Arkivfoto
Kommunalbestyrelsesmedlem Bodil Kornbek (S) stiller op til Regionsrådet. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Regionsrådsvalg: Bodil Kornbek vil rette fokus mod børn og unge

Lyngby-Taarbæk-politikeren stiller igen op til valg til Regionsrådet

En forbedring af indsatsen med børn og unge kræver samarbejde mellem region og kommune. Derfor genopstiller Bodil Kornbek, Socialdemokratiet, til regionsrådsvalget Region Hovedstaden 21.november, fremgår det af en pressemeddelelse fra Socialdemokratiet i Lyngbykredsen.

“I de fire år jeg har siddet i regionsrådet, har jeg haft et særligt fokus på samarbejdet mellem region og kommunerne. Mit fokus i næste valgperiode vil være på børn og unge i sundhedsvæsenet og på den efterfølgende hjælp i kommunen,” udtaler Bodil Kornbek i pressemeddelelsen.

“Det er vigtigt, at der er børnelæger i akutmodtagelsen og ved akuttelefonen 1813. Den ekspertise, barnet skal have under indlæggelsen, skal naturligvis også være tilstede i den akutte situation – for det er her, lægerne ofte træffer hurtige og livsvigtige beslutninger. Børn med særlige behov og deres forældre har også krav på en ordentlig behandling, et område som kræver fornyet opmærksomhed,” udtaler hun også.

Det er en stor fordel, at Lyngby-Taarbæk kommune har en kandidat valgt til regionsrådet såvel som til kommunalbestyrelsen og formand for social- og sundhedsudvalget, fremgår det også af pressemeddelelsen fra Socialdemokratiet i Lyngbykredsen.

Publiceret: 18. Maj 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere