Bakken efter uheld:

Dette kan vi sige om hændelsen

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Lørdag 7. april har en 12-årig dreng efter at have prøvet forlystelsen Skyroller på Bakken fået det dårligt og været på hospitalet. På den baggrund har politiet efter kontakt fra drengens familie mandag den 9. april afspærret forlystelsen, mens omstændighederne undersøges. Forlystelsen vil være lukket, indtil den igen er sikkerhedsgodkendt. Det skriver Bakken i en pressmeddelelse.

Læs om ulykken her.

"Vi beklager dybt, at en af vores gæster har haft en meget ubehagelig oplevelse i en af vores forlystelser. Det er en situation, vi tager meget alvorligt, og som vi er i fuld gang med at undersøge til bunds. I den forbindelse skal forlystelsen Skyroller gennemgå en teknisk udredning, så vi kan få klarlagt, om forlystelsen har været ramt af en teknisk fejl, som er årsag til de skader, drengen har pådraget sig. Force Technology har sammen med politiet været forbi og foretage undersøgelser på forlystelsen tirsdag eftermiddag, og vi forventer, at der foreligger en rapport i løbet af onsdag eftermiddag," udtaler Nils-Erik Winther, administrerende direktør for Dyrehavsbakken, i en pressemeddelelse.

Forlystelsen Skyroller på Bakken er fra 2014 og har 21. marts op mod Bakkens sæsonstart 23. marts 2018 gennemgået alle lovpligtige tekniske undersøgelser og er her blevet godkendt af Dansk Teknologisk Institut. Skyroller er en populær forlystelse, som den velrenomerede tyske producent Gerstlauer står bag. 

Bakken er som helhed planmæssigt lukket på hverdage i denne uge og åbner planmæssigt igen i weekenden fra og med lørdag 14. april. Om det bliver med eller uden forlystelsen Skyroller i drift vides endnu ikke. 

"Vi skal være fuldstændig sikre på, at Skyroller opfylder de påkrævede tekniske sikkerhedskrav, før vi åbner denne forlystelse igen. Det er det eneste, vi med sikkerhed kan sige her og nu," siger Nils-Erik Winther.

Publiceret 10 April 2018 18:00

SENESTE TV