Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Arkivfoto: fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub:

Her er den nye ejerkreds

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Nye ejere og en ny plan er nu på plads i Lyngby Boldklub efter en hektisk uge. Det skriver klubben på dens hjemmeside.

”Jeg er meget glad, og jeg er meget træt. Der er blevet arbejdet på højtryk de seneste dage. Der er tale om en ny ejerkreds af meget kompetente og erfarne erhvervsfolk med et stort Lyngby-hjerte. Dette er starten på et langsigtet projekt, der skal sikre, at der fortsat spilles Superliga-fodbold i Lyngby. Vi har fået en del millioner ind, men telefonerne er langt fra lukkede. Vi vil have et seriøst og langsigtet projekt denne gang,” siger klubbens nye direktør, Birger Jørgensen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Den samlede redningsplan og en sportslig plan vil være useriøst at lægge frem nu kun 24 timer efter, at vi har kæmpet med bankoverførelser. Men der er i ”Friends of Lyngby”-kredsen en fælles ambition om, at det skal være det store talentgrundlag, der i fremtiden skal præge og føre førsteholdet frem. Vi arbejder med et langsigtet projekt,” fortæller Birger Jørgensen, som er en del af den nye ejerkreds, der også består af Mikkel Bo Jensen, Mads Byder, Jens Jensen, Karsten Hjarsø, Tommy Petersen, Thomas K. Hansen, Birger Jørgensen, Henrik Blom, Lars Bendixen, Frederik Heegaard og flere er på vej lørdag og søndag.

Birger Jørgensen vil ikke ud med, hvor mange millioner der er kommet ind,  men konstaterer, at der er nok, og alle lønninger er betalt, men også at der i det langsigtede projekt ønskes flere penge. Blandt andet til at få ro på klubben, og for at kunne arbejde uden pres med de mange udenlandske klubber, der viser interesse for Lyngby – udover Aston Villa handler det om tre andre seriøse henvendelser, både fra Storbritannien og længere sydpå i Europa, skriver klubben på dens hjemmeside.

Klubkærlighed afgørende

”Friends of Lyngby”-kredsen, som ejerkredsen kalder sig, understreger, at det er følelserne for De Kongeblå,  talentarbejdet og de frivillige indsatser, der har motiveret investeringerne:

”Alle i ejerkredsen har et forhold til de kongeblå og værdierne i klubben, og derfor har man også investeret i projektet. Vi er især glade for at det store talentarbejde får nyt liv. Det er helt unikt, det man har i Lyngby,” siger Mads Byder, der har været Lyngby-fan hele sit liv, og er en del af ”Friends of Lyngby”, og fortsætter:

”Der arbejdes videre på flere investeringer nu, og vi har brug for opbakningen. Allerede nu er trøjesponsoratet taget. Det er udtryk for, hvor stærkt Lyngby-brandet er,” siger Mads Byder.

Klubben skriver, at man i morgen vil annoncere den nye trøjesponsor i forbindelse med hjemmekampen mod Brøndby IF, som spilles klokken 18.

Publiceret 10 February 2018 11:30

SENESTE TV