Konkurrence:

Vind turpas og kom gratis til ’Vinter i Tivoli’

Tivoli fejrer 175 års fødselsdag med at holde vinteråbent. Du kan komme gratis til ’Vinter i Tivoli’ og vinde turpas for fire personer

I år runder Tivoli 175 år, og i den anledning har Tivoli valgt at åbne portene for en helt ny sæson, der lyder navnet ”Vinter i Tivoli” – en sæson, hvor store dele af Haven er åben. Den nye vintersæson kan opleves fra 2. februar til og med 25. februar.

Du har nu chancen for at komme gratis med.

Det Grønne Område udlodder i samarbejde med Tivoli 1x4 turpas + entré til ”Vinter i Tivoli”.

Sådan gør du

Sådan gør du:

Tilmeld dig Det Grønne Områdes nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig her

2. februar trækker vi lod blandt alle modtagerne af vores nyhedsbrev. Er du allerede modtager af nyhedsbrevet, deltager du automatisk i konkurrencen.

Vinderen offentliggøres i Det Grønne Område og får direkte besked.

Billetterne kan kun bruges til “Vinter i Tivoli” og kan ikke ombyttes.

Man kan bl.a. se frem til at opleve en vinterscenograferet Have med en ottekantet skøjtebane med lysloft foran Nimb.

Man kan bl.a. se frem til at opleve en vinterscenograferet Have med en ottekantet skøjtebane med lysloft foran Nimb.

Hvad er ”Vinter i Tivoli”?

Man kan bl.a. se frem til at opleve en vinterscenograferet Have, hvor bl.a. en ottekantet skøjtebane med lysloft foran Nimb, is-labyrinter, Chess – The Musical i Koncertsalen, lysscenografier, restauranter og udvalgte forlystelser bliver blandt attraktionerne.

Det er ambitionen at tage gæsterne med på en lys-rejse, hvor vintersæsonen i Tivoli skal måle sig med de bedste i branchen på internationalt niveau. F.eks. kommer der interaktivt stjernestøv der forfølger gæsterne i Hovedindgangen.

Ved Tivoli Søen, hvor 33 lamper, skabt af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson, svæver mellem træerne i geometriske former med skiftende lysfremtoninger ”Little Sun Light Swarm” bliver der premiere på et lysshow ikke før set i Danmark. Her fortælles den nordiske mytologis dramatiske ragnarok historie om ”Vølvens Spådom” med laser-lysshow og nydesignede illuminationer på vandet. Der bliver også plads til endnu et nyt Illuminationsshow på søen, der er bygget op omkring Jacob Gades udødelige evergreen ”Tango Jalousie”.

Sådan ser Tivoli ud på en frostkold vinterdag. Pressefoto

Sådan ser Tivoli ud på en frostkold vinterdag. Pressefoto

Bygger Iglo på Plænen

I vinterlandskabet på Plænen bygges en 15 meter høj specialdesignet Tivoli iglo med en diameter på 30 meter, der lyder navnet Pingonesien. Igloen tager afsæt i det verdensberømte danske Rasmus Klump-univers med fokus på Pingo-figuren. Igloen indeholder en række overdækkede tematiserede vinteraktiviteter, hvor de yngre gæster kan boltre sig på hurtige rutschebaner, klatre på stejle klatrevægge og deltage i sneboldkampe.

Kørende forlystelser

Under vintersæsonen bliver der etableret et malerværksted i H.C. Andersen Slottet samt i Orangeriet, hvor børn og voksne bl.a. kan tegne og dekorere krus. Der er tale om udvalgte forlystelser som kører i Haven, og gæsterne kan se frem til ture i den over 100 år gamle Rutschebane, Vinterkarrusellen, Skærsilden og aktivitetslegepladsen Rasmus Klumps Verden mm.

Mærkedage fejres

Vinter i Tivoli ligger i en periode, hvor danskere har vinterferie samtidig med, at der er en række mærkedage. Der bliver pustet nyt liv i fastelavnstraditionen med udklædning og tøndeslagning tre gange om dagen i ni dage i træk. Der bliver skruet op for romantikken i forbindelse med den noget nyere tradition Valentinsdag, hvor gæsterne udover kærlighedsmenuer kan skrive sit hjertes udkårne på et hjerte og hænge på broen på Tivoli Søen. Derudover bliver det kinesiske nytår der i år står i hundens tegn også fejret.

Publiceret 28 January 2018 11:45

SENESTE TV