Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen i midten sammen med Yachtklubben Furesøens trænerchef, Ilene Eriksen, og Rudersdals borgmester, Jens Ive.
Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen i midten sammen med Yachtklubben Furesøens trænerchef, Ilene Eriksen, og Rudersdals borgmester, Jens Ive.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pengegave til verdensmestre

Yachtklubben Furesøen støtter Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversens OL-drøm med 10.000 kr.

Af Mikael Østergaard
I lørdags vandt Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen VM-guld i OL-klassen 49erFX, og allerede mandag blev de hyldet af ellevilde medlemmer ved en reception i Yachtklubben Furesøen.

De to sejlere lærte hinanden at kende i Yachtklubben Furesøen og træner i dag på de olympiske sejlsportscentre i Hellerup og Århus.

Yachtklubben Furesøens formand, Gert Eriksen, viderebragte et stort tillykke til makkerparret og begrundede derpå bestyrelsens beslutning om at støtte de to sejleres videre OL-projekt:

“I er oppe mod hårde odds med to andre danske besætninger, som bejler om nationspladsen ved OL i Tokyo. Derfor har I behov for al den støtte, I kan få. Yachtklubben Furesøens bestyrelse har på sit seneste møde besluttet at støtte jeres OL-kampagne 2020 med 10.000 kroner”.

Derefter tog Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen ordet. De berettede om dagene i Porto, Portugal, om dage uden vind, om kunsten at sejle 49erFX på de korte 10-minutters baner, som var udfordringen ved de tre Medal Races. Tilhørerne oplevede et par sprudlende piger, der fortsat var helt høje, da de kommenterede sejladserne, som blev vist på storskærm.

Publiceret: 08. September 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere