Kristoffer Larsen er ikke længere i spil i Lyngby. Arkivfoto: Fodboldbilleder.dk
Kristoffer Larsen er ikke længere i spil i Lyngby. Arkivfoto: Fodboldbilleder.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Overlevelseskamp: Uvished tvinger Lyngby til at aflyse testkamp

Der bliver ingen træningskamp mod SønderjyskE på søndag

Af Mikael Østergaard
Spillerne har ikke fået løn, og alt er stadig kaos og ubesvarede spørgsmål i Lyngby Boldklub. Derfor er søndagens sidste testkamp mod SønderjyskE inden forårspremieren mod Brøndby IF den 11. februar blevet aflyst.

”Det er selvfølgelig super ærgerligt, at vi må aflyse en træningskamp så tæt mod forårspremieren. Men vi må sande, at det ikke passede ind i programmet i forhold til den aktuelle situation i klubben. Derfor bliver vi indtil videre hjemme og arbejder stenhårdt på at blive klar til kamp den 11. februar”, siger cheftræner Thomas Nørgaard til klubbens hjemmeside.

Vender hjem til Norge

En af de spillere, der i hvert fald ikke kommer i kamp mere, er Kristoffer Larsen, der skifter til Sarpsborg 08 i den bedste norske række. Skiftet sker et halvt år før kantspillerens kontraktudløb.

Kristoffer Larsen kom til Lyngby fra SK Brann i sommeren 2016 og spillede sig hurtigt til en stamplads, men i løbet af efteråret 2017 gled han ud af startopstillingen. Han nåede i alt 48 kampe for Lyngby Boldklub i Superligaen, DBU Pokalen og Europa League-kvalifikationen.

I Sarpsborg bliver han holdkammerat med blandt andre de to tidligere Lyngby-spillere, Matti Lund Nielsen og Patrick Mortensen.

Publiceret: 02. Februar 2018 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område