Lyngby Boldklub-fans vil med Lyngby Fan Trust indsamle 50.000 kroner til Lyngby Boldklub. På den måde vil man søge indflydelse og sikre sig mod økonomisk kaos. Arkivfoto: fodboldbilleder.dk
Lyngby Boldklub-fans vil med Lyngby Fan Trust indsamle 50.000 kroner til Lyngby Boldklub. På den måde vil man søge indflydelse og sikre sig mod økonomisk kaos. Arkivfoto: fodboldbilleder.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Opbakning: Fans søger indflydelse i Lyngby Boldklub

Faninitiativet Lyngby Fan Trust skal være et bolværk mod endnu en omgang økonomisk kaos i Lyngby Boldklub. Man har allerede haft en “fornuftig snak” med den nye ejerkreds

For at det ikke endnu engang ender med økonomisk kaos er Lyngby Boldklub-fans gået sammen om at oprette Lyngby Fan Trust. Det fortæller formand for Lyngby Fans, Kristian Rosendahl, til Det Grønne Område.

“Efter fornuftig snak med et par af de nye folk i Friends of Lyngby (den nye ejerkreds, red.) omkring vores tanker om en fan trust, er vi nu kommet frem til en konstellation, vi synes, der giver mening,” siger han.

Lyngby Fan Trust er en nonprofit organisation, der arbejder for, at foreningens medlemmer får indflydelse i Lyngby Boldklub gennem ejerskab og “ved fremadrettet konstruktiv dialog og positivt arbejde som en del af klubben”.

“Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt ønsker at støtte klubben. Dog vil vi også sikre os, at folk er indforstået med, at dette er en form for “donation”, og at Lyngby Fan Trust eller enkelte personer ikke kommer til skulle tjene penge på dette,” siger han og oplyser, at målet i første omgang er at indsamle 50.000 kroner inden 1. April 2018.

Sådan gør man

Ønsker man at blive en del af Lyngby Fan Trust, kan man købe sig ind med alle beløb, der er deleligt med 250 kroner.

Ved køb for over 500 kroner modtager man en Lyngby Fan Trust Aktie. Ved køb for over 1.000 kroner, modtager man også et Lyngby Fan Trust-halstørklæde.

Hvis organisationen ikke får indsamlet 50.000 kroner, donerer man alle pengene til ungdomsarbejdet i Lyngby Boldklub.

Man kan læse mere og donere på trust.lyngbyfans.dk. Lyngby Fan Trust kan også findes på facebook.com/LyngbyFanTrust/.

Publiceret: 01. Marts 2018 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område