Thomas Eje er klar til croone sig igennem en lang række evergreens.
Thomas Eje er klar til croone sig igennem en lang række evergreens.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

NytårsGallat: Søndag kan du opleve Thomas Eje for fuld udblæsning

Han bakkes op af Lyngby-Taarbæk Brassband til årets store Nytårsgalle i Lyngbyhallen, og du kan stadig nå at købe billetter

Søndag blæses det nye år i gang På festligste vis, når Thomas Eje med det lokale brass band i ryggen optræder til årets NytårsGalla i Lyngbyhallen. Det er søndag kl. 15.00, og det bliver med garanti både festligt og sjovt, når Lyngby-Taarbæk Brass Band skyder det nye år i gang. Stampublikum vil vide, at brassbandet spiller med en glæde og energi, der ikke kan undgå at smitte.

En kær tradition

Det er 21. år, at LTBB byder til NytårsGalla i Lyngby-Taarbæk Kommune. Ved årets gallakoncert præsenteres en perlerække af kendte sange - fra ”Fly Me to the Moon” via ”Pink Panther” til ”New York, New York” – og det hele krydres med festlig og underholdende musik fra Danmarks førende brass band, Lyngby-Taarbæk Brass Band og egen instrumentalsolist.

På dirigentpodiet står igen Jesper Juul og det musikalske festfyrværkeri kædes i år igen sammen af journalisten Johannes Langkilde, der er tilbage fra USA. Johannes har flere gange tidligere været konferencier ved NytårsGalla i Kgs. Lyngby.

Ved NytårsGalla 2018 overbringes tillige kommunens nytårshilsen af den genvalgte Borgmester Sofia Osmani.

Der er kun få billetter tilbage til NytårsGalla 2018 på søndag kl. 15.00. Billetterne sælges på www.ticketmaster.dk eller telefon 70 15 65 65 - under navnet 'NytårsGalla 2018 i Lyngby'.

Evt. overskydende billetter sælges på søndag den 14. januar fra kl. 13.00, ved indgangen til Lyngbyhallen, Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53A, 2800 Kgs. Lyngby.

Lyngby-Taarbæk Brassband er altid garant for masser af god stemning og musikalsk glæde.
Lyngby-Taarbæk Brassband er altid garant for masser af god stemning og musikalsk glæde.
Publiceret: 09. Januar 2018 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt