Den Danske Guitarkvartet består af Simon Junker Tang, Thea Vesti Pedersen, Kristian Lager og Martin Stæhr Haugaard. Pressefoto

Den Danske Guitarkvartet består af Simon Junker Tang, Thea Vesti Pedersen, Kristian Lager og Martin Stæhr Haugaard. Pressefoto

Oplev lyden af guitarklang i Lyngby Kirke

Koncert med Den Danske Guitarkvartet

koncert Fire guitarer lyder helt anderledes end én! Med fire instrumenter i spil opstår der klang og dynamik, som man ikke skulle tro var muligt for den klassiske guitar. Det vil man kunne høre, når Den Danske Guitarkvartet fredag 13. september kl. 17 i Kgs. Lyngby Kirke spiller bl.a. dragende og meditativ filmmusik-minimalisme af Philip Glass, greatest hits af Vivaldi (ja, den fra Dus med Dyrene) og nordisk modernisme med et glimt i øjet af Ivan Olsen.

Den Danske Guitarkvartet blev grundlagt i 1999. Simon Junker Tang har været med fra begyndelsen; siden er Thea Vesti Pedersen, Kristian Lager og Martin Stæhr Haugaard kommet til på de tre andre stole.

Simon Junker Tang er diplomuddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og Academy of Performing Arts, Prag.

Thea Vesti Pedersen er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona.

Kristian Lager er uddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og post graduate fra Royal College of Music, London.

Martin Stæhr Haugaard er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus.

Koncerten varer ca. 45 minutter. Der er gratis entré og en forfriskning efter koncerten.

gs

Publiceret 12 September 2019 16:00