To medarbejdere blev kørt til observation på Gentofte Sygehus. Men de blev udskrevet få timer senere. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd

To medarbejdere blev kørt til observation på Gentofte Sygehus. Men de blev udskrevet få timer senere. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd

Efter branden: Svømmehallen forbliver lukket - også efter på mandag

Omlædningsrummene under Lyngby Svømmehal skal renses og rengøres, og det vil tage en lille uges tid, forventer man.

Af
Lars Schmidt

BRAND De tekniske undersøgelser af branden i går i Lyngby Svømmehal bekræfter det, man allerede under branden registrerede: Branden startede i et el-skab i herrernes omklædningsrum.

Men der går et stykke tid, før omklædningsrummene - både det mandlige og det kvindlige - bliver omklædningsrum igen.

"Foreløbig har vi sagt, at der er lukket til og med på mandag, men vi forventer, at det tager længere tid endnu, før de kan bruges," forklarer Jesper Wiberg, ejendomsdriftschef i Lyngby-Taarbæk Kommune, til Det Grønne Område.

Hvad skaderne beløber sig op i, er for tidligt at sige noget om, forklarer han:

"Vi har endnu ikke det økonomiske overblik, men vi har haft en taksator på. Det, der skal laves, er, at omklædningsrummene skal renses af, og der skal ny el-tavle."

To blev indlagt

Snarrådig indgriben fra svømmehallens livreddere var med til at sikre, at ingen kom til skade ved branden, der opstod ved 13-tiden tirsdag.

"Den bredte sig, så der blev røg- og sodskader i både herre- og dameomklædningen i svømmehallen. Alle brugerne blev hurtigt evakueret. Ingen led skade, og vi fik politi og beredskab ud med det samme. Inden vi ringede 112, var brandalarmeringsanlægget i gang og brandvæsenet på vej," fortæller Jesper Wiberg:

"Vi havde to medarbejdere, som forsøgte at slukke ilden. De blev indlagt til observation for røgforgiftning, men blev udskrevet nogle timer senere."

På svømmehallens hjemmeside - https://lyngbyidraetsby.ltk.dk/svoemmehal - kan man følge med i, hvornår svømmehallen igen åbner.

Publiceret 11 September 2019 18:00