Magasin får nyt og stort udvalg af legetøj

Lørdag den 24. august åbner den nye legetøjsafdeling på tredje sal i Magasin.

Kvalitetslegetøj. Det er noget af det, kunderne i Lyngby har efterspurgt, og derfor åbner Magasin en helt ny afdeling med masser af legetøj fra alle de største brands. Den nye afdeling kommer til at ligge på 3. sal, og den åbner allerede lørdag den 24. august.

I Magasin har der været stor efterspørgsel på legetøj, og derfor bliver der endnu engang lavet en afdeling for familiens mindste i forretningen i Lyngby. Det har været på tegnebrættet længe, og nu kan afdelingen endelig slå dørene op.

"Vi har glædet os meget til at skulle åbne den nye legetøjsafdeling i vores forretning i Lyngby. Vi har nemlig fået et endnu større udvalg end tidligere, og så får vi også implementeret flere legeområder, hvor børnene kan lege med en stor del af udvalget i afdelingen," fortæller Michael Dupont, forretningschef i Magasin Lyngby.

I Magasin vil man blandt andet kunne få legetøj fra LEGO, Hasbro, Playmobil, Pokemon, Sylvanian Families, Aquabeads, Silverlit og mange flere.

Faktisk vil 80 forskellige brands være repræsenteret i afdelingen. Det store udvalg af legetøj går fra 0 – 12 år, og der vil også være aktiviteter for børn i alle aldre.

"I den nye afdeling vil der være et stort fokus på familiens mindste, og derfor vil vi også have mange sjove aktiviteter i løbet af året. Det første kunderne kan glæde sig til er efterårsferien i uge 42, hvor vi vil åbne afdelingen med et brag af et arrangement," fortæller Michael Dupont.

Publiceret 24 August 2019 08:00