Renoveringen er Postgaarden er færdig. 24. august kan du komme på rundtur i huset.

Renoveringen er Postgaarden er færdig. 24. august kan du komme på rundtur i huset.

Lyngbys nye madhus i Postgaarden: Cock's & Cows, Pizzeria Luca og Chicks by Chicks holder åbningsfest

Postgaardens Madhus holder åbning på lørdag, hvor Cock's & Cows, Pizzeria Luca og Chicks by Chicks byder indenfor.

SPISESTEDER Lørdag den 24. august holder de tre restauranter i Postgaarden fælles åbningsfest for at fejre tilblivelsen af Lyngbys nye madhus. Dagen står på fri leg i hele huset med masser af smagsprøver på mad og drikkevarer samt aktiviteter for hele familien.

Der er sket meget i Lyngbys gamle postgård i de seneste måneder. Siden maj er hele tre nye restauranter skudt frem i de historiske lokaler. Først burgerrestauranten Cock’s & Cows, så det italienske trattoria Pizzeria Luca, som for nyligt blev kåret som Europas femtebedste pizza og til sidst det økologiske take away kyllingekoncept fra Chicks by Chicks.

Trekløveret udgør sammen Postgaarden Madhus, som stræber efter at være Lyngbys nye gastronomiske samlingspunkt. Derfor skal det nu fejres, at alle har lagt fra land.

Chicks by Chicks serverer økologiske rotisserie kyllinger og salater.

Chicks by Chicks serverer økologiske rotisserie kyllinger og salater.

Fejring for hele familien

Åbningsfesten, som finder sted 24. august fra 14.00-17.00, byder på en lind strøm af mad og drikkevarer fra de tre køkkener, og der vil være noget for både voksne og børn.

"Vi gør meget ud af at der skal være noget for alle i hustanden, så vi ønsker både, at der skal være noget til familiemåltidet i huset eller take away, samt til den lækre cocktailtørst efter måltidet," siger Lasse Wiwe, som er med i ejergruppen omkring Postgaarden.

De lokale helte fra Lyngby Boldklubs superligahold kommer forbi for at afholde en jongleringskonkurrence og skrive lidt autografer til de interesserede, så der skulle være noget at glæde sig til.

Glæder sig gør i hvert fald folkene bag Postgaarden Madhus.

Lasse Wiwe i nyåbnede Pizzeria Luca, der har par papir på, at de er blandt Europas bedste.

Lasse Wiwe i nyåbnede Pizzeria Luca, der har par papir på, at de er blandt Europas bedste.

”Det har været nogle travle måneder med tre åbninger inden for meget kort tid, men nu føler vi endelig, at vi er kommet ordentligt på plads, og det synes vi er værd at fejre sammen med en masse af de mennesker, som bor i området. Derfor glæder vi os helt vildt til arrangementet, og håber at mange vil kigge forbi og hilse på,” siger Lasse Wiwe.

En del af lokalsamfundet

Med den samlede åbning af Postgaardens Madhus er det den fjerde åbningsfest på adressen inden for bare fire måneder, men det er ikke for meget, hvis man spørger Lasse Wiwe:

”Det handler helt grundlæggende om, at vi ikke bare vil drive restaurationer her. Vi vil være med i lokalsamfundet, og vi vil tættere på de mennesker, som bor her, så vi kan lære dem at kende, og de kan lære os at kende, og det er bare nemmere når man åbner dørene til huset. Af samme grund har vi engageret os i den lokale handelstandsforening.”

Publiceret 22 August 2019 11:45