Virum-Sorgenfris unge Josefine Rosenfeldt kæmpede en hård, men ulige kamp mod sine erfarne modstandere. Foto: Mette Rytsel

Virum-Sorgenfris unge Josefine Rosenfeldt kæmpede en hård, men ulige kamp mod sine erfarne modstandere. Foto: Mette Rytsel

Lyngby rykker op i Elitedivisionen, mens Virum rykker ned

De lokale tennisdamer bytter række

Af
Mikael Østergaard

Tennis Nyoprykkede Virum-Sorgenfri Tennisklubs damer fik kun en enkelt sæson i Elitedivisionen. Det står klart, efter at klubben i lørdags tabte 6-0 til Hørsholm/Rungsted og dagen efter tabte til Birkerød med samme cifre og dermed sluttede næstsidst i rækken.

Klubbens førstesingle, Sofia Samavati, var skadet i begge opgør, og mod Hørsholm/Rungsted vandt Virum-Sorgenfri kun 8 partier i de 6 kampe. I opgøret mod Birkerød var 2. singlen Simone Trolle også skadet, og så var der lagt en voldsomt pres på Matilda Leengren, Frederikke Hein, juniorerne Caroline Qvist Jensen og Josefine Rosenfeldt samt veteranen Mette Rytsel.

Med nedrykningen skal Virum-Sorgenfri starte forfra i 1. division, men med en blomstrende juniorafdeling er optimismen i behold.

Virum-Sorgenfri bliver afløst af Lyngby, der dermed vender tilbage til Elitedivisionen efter en enkelt sæson i 1. division.

Lyngby vandt i lørdags topopgøret mod Roskilde 5-1. Holdet bestod af Sille og Emma Tranberg, Natacha Schou og Charlotte Ellegaard, der er tilbage i klubben efter sit ophold på tenniscollege i Barcelona. Emma Tranberg indkasserede holdets eneste nederlag i 2. damesingle.

Lyngby møder på lørdag bundholdet Farum i sæsonens sidste runde.

Publiceret 19 August 2019 10:00