Lyngby Storcenters direktør Torben Schwabe med Danske Hospitalsklovnes direktør Kenneth Øhrberg efter julens flotte indsamling.

Lyngby Storcenters direktør Torben Schwabe med Danske Hospitalsklovnes direktør Kenneth Øhrberg efter julens flotte indsamling.

Storcenter hjælper hospitalsklovne: Donerer mere end 100.000 kr.

Lyngby Storcenter og kunder donerer mere end 100.000 kroner til de 'Danske hospitalsklovne'

I forbindelse med julehandlen 2018 stak Lyngby Storcenter og Danske Hospitalsklovne for første gang de røde næser sammen, og interessen for at støtte hosptalsklovnerne var enorm. Lyngby Storcenters kunder indsamlede mere end 100.000 kroner til Danske Hospitalsklovne, og dette har skabt grobund for et fremtidigt samarbejde.

”For Lyngby Storcenter har det altid været en hjertesag at støtte Danske Hospitalsklovne. Vi var med helt fra starten og støttede en af initiativtagerne til projektet, den kvindelige klovn Ludo. Det var et stort privilegium, at vi dengang blev valgt som samarbejdspartner i en så følsom interesse som denne. Det var vi stolt over dengang og det er vi stolt over i dag,” siger Torben Schwabe fra Lyngby Storcenter i en pressemeddelelse.

”Hos Danske Hospitalsklovne er vi begejstrede for, at vi i fremtiden kommer til at arbejde tæt sammen med Lyngby Storcenter. For vores forening er løbende tilstedeværelse i centeret en værdifuld mulighed for at fortælle en masse mennesker om vores arbejde, og vi glæder os til en masse positive møder og oplevelser med centerets besøgende,” fortæller Kenneth Øhrberg Danske Hospitalsklovne.

In

Nu kan du støtte hospitalsklovnene i Lyngby Storcenter.

Nu kan du støtte hospitalsklovnene i Lyngby Storcenter.

tentionen med Danske Hospitalsklovne er at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Når hospitalsklovnen træder ind på hospitalsstuen, træder sygdommen nemlig i baggrunden, og det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven i hospitalsklovnen, som kan åbne op for lysten til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer - en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Hospitalsklovnene er lønnede og professionelle, og deres arbejde er kun muligt i kraft af donationer fra private, fonde og sponsorer. Heldigvis oplever foreningen, at mange gerne vil støtte deres arbejde.

Publiceret 18 August 2019 08:00