Fremtidens Netto åbner i Sorgenfri

Nettos nye butik i Sorgenfri er klar. Der er ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider

Det er en anderledes Netto, som borgerne i Virum møder, når de går på indkøb i Netto på Sorgenfri Torv 29.

Butikken er nemlig åbnet med Nettos helt nye butikskoncept, der sigter efter at løfte hele indkøbsoplevelsen. Indretningen har fået et gennemgribende løft, og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

"Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender - nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere," fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto i en pressemeddelelse. Videre i pressemeddelelsen står der:

"Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider."

Butikschefen i den nye Netto-butik Tobias Lykke Thomsen glæder sig:

"Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken," skriver Netto i Pressemeddelelsen.

Nettos nye butik i Virum er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019.

Kapp

Publiceret 18 August 2019 10:00