Joel Bagnall med sin familie.

Joel Bagnall med sin familie.

Lyngby Frikirke indsætter ung præst fra Australien

Den nye præst er en del af et nyt samarbejde med Københavns Frikirke

Søndag 18. augst kl. 15.00 inviterer Lyngby Frikirke til gudstjeneste med indsættelse af Joel Bagnall som lokal præst i kirken. Joel kommer oprindeligt fra Brisbane, Australien og er gift med Helena. Parret har to drenge og har allerede boet i Lyngby og været aktive i kirken og lokalområdet i nogen tid.

Joel har tidligere ledt et ungdomsarbejde i staten Queensland og været skolepræst.

” Vi glæder os til denne nye sæson og har et stort ønske om at være en livgivende og relevant kirke, for Lyngby og Nordsjælland. Et sted hvor man kan opleve Gud, være i fællesskab og blive udrustet i tro og til livet.” udtaler Joel i en pressemeddelelse fra frikirken,

Gennem det sidste år har Lyngby Frikirke og to andre københavnske frikirker arbejdet på at finde en model for at være én kirke med flere lokationer.

”Vi ser en lang række styrker i at rykke tættere sammen i det netværk af kirker, som vi allerede er en del af” udtaler Jacob Viftrup, som er seniorpræst i Københavns Frikirke. ”Det har derfor været naturligt at arbejde på at blive én kirke. Vi ser det som en styrkelse af de lokale kirker og deres muligheder for at være en ressource for lokalsamfundet”

Indsættelsen af Joel som lokationspræst i Lyngby sker også som en del af denne proces, hvor de tre kirker er blevet lagt sammen under Københavns Frikirke, med ét fælles præsteteam, som Joel er en del af, og et lederråd, hvor de lokale kirker er repræsenteret. Både Joel og Helena er allerede nu dybt engageret i både det større fællesskab på tværs af lokationerne og i at sætte retningen for den lokale menighed, som de kommer til at lede.

Om Lyngby Frikirke

Kirken har ca. 100 medlemmer og er en lokal frikirke tilknyttet Københavns Frikirke, som en del af netværket Apostolsk Kirke Danmark.

Lyngby Frikirke holder til på Toftebæksvej 13, hvor der holdes gudstjeneste 3 søndage om måneden samt en række arrangementer i løbet af ugen.

https://lyngbyfrikirke.dk

http://kbhfrikirke.dk

Publiceret 16 August 2019 08:00