Velbekomme: Cocktails og burgere i Postgaarden

Cock’s & Cows bliver den første af tre restauranter, der åbner i det nye Postgaarden Madhus

Efter otte måneders ombygning af den gamle Postpub åbner første etape i det nye Postgaarden Madhus. Det sker torsdag 16. maj kl. 11.30. Den første restauranter, der byder inden for, er burger- og cocktail-konceptet Cock’s and Cows, der åbner for første gang i Lyngby.

Siden Postpubben lukkede i september sidste år har håndværkere og restauratører knoklet på livet løs for at opdatere lokalerne på Lyngby Hovedgade 78. Og selvom bygningen fortsat ikke er helt færdigrenoveret indvendig, så er restauratørerne hos Cock’s & Cows nu klar til at slå dørene op:

”Vi glæder os til at byde inden for på Cock’s & Cows fra på torsdag, og vi håber at borgerne i Lyngby tager godt imod os. Vi vil i hvert fald gøre vores for at involvere os i livet i Lyngby og på hovedgaden.”

”Vi skal være en naturlig del af byen og hverdagen, og det håber vi på at blive hurtigt gennem højt engagement i lokalområdet og en uformel stemning på vores restauranter. Cock’s & Cows bliver den første af foreløbigt tre restauranter, der åbner dørene og vi kan næsten ikke vente” fortæller Lasse Wiwe, partner i NoHo Partners Danmark, der driver de kommende restauranter.

Flere restauranter på vej

Cock’s and Cows får de kommende måneder selskab af yderligere to restauranter – Pizzaria Luca og Chicks by Chicks. De tre restauranter samles under betegnelsen ”Postgaarden Madhus” og sammen med et hotel rykker de i den kommende tid for alvor ind i den moderniserede ejendom på Lyngby Hovedgade./sig

Publiceret 15 May 2019 18:30

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.