Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit

Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit

Nyt pakkeudleveringssted i Lyngby

Det bliver his CityLogistik Danmark på Firskovvej 31 i Lyngby

POST Den 14. maj åbner PostNord en ny collect shop i Lyngby. Den ligger hos CityLogistik Danmark på Firskovvej 31, hvor man kan hente og sende pakker og breve.

" Nu får borgerne i Lyngby-området endnu en mulighed for nemt og hurtigt at hente deres pakker. Vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og med endnu en åbning er vi med til at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne," siger Maj-Britt Radmer, distriktschef i PostNord i en pressemeddelelse.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er mandag – fredag kl. 7.00-20.00.

" Vi glæder os til at komme i gang, for det har stor betydning for os at kunne tilbyde vores kunder en ekstra, god service som at kunne hente deres pakker fra nethandlen hos os," siger Jesper Amsinck, der er indehaver af CityLogistik Danmark.

Publiceret 14 May 2019 09:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.