Den første weekend i maj kan du deltage i Lyngby Roklubs Roskole

Den første weekend i maj kan du deltage i Lyngby Roklubs Roskole

Roskolen tager hul på sæson nummer 90: Motion og mageløs natur

Det grønne område er i den grad ved at vågne af vinterdvalen. I Lyngby Roklub har man taget hul på sin halvfemsindstyvende sæson og man vil gerne have flere med ud på de lokale farvande

Foråret har for alvor fået fat, og urerne er stillet ind på sommertid. Det indikerer samtidig, at der igen bliver travlhed på de lokale farvande. Sidste søndag i marts blev sæsonstarten markeret med standerhejsning i Lyngby Roklub. Og i år er det faktisk halvfemsindstyvendegang, at LR vimplen stryger til tops.

Det sker kun fordi, der bliver ved med at komme nye medlemmer til klubben, og har du selv med misundelse set de fine træbåde glide forbi på Mølleåen eller outriggerbådene på banerne ved Bagsværd sø, så er chancen der nu for at prøve om det er noget for dig.

Onsdag den 1. maj afholdes der introaften fra kl. 18-20, hvor du kan kigge forbi klubben og høre mere om roning. Mens der den 4. og 5. maj holdes roskole med instruktion fra kl. 9-15.

Efter weekenden fortsætter instruktionen ved de daglige motionstider.

Man kan tilmelde sig på Lyngby Roklubs hjemmeside. Det er i øvrigt et krav, at man kan svømme 300m.

Jubilæum

90 år er en flot alder og derfor skal klubbens jubilæum selvfølgelig også fejres. Det sker senere på sæsonen med en reception i klubben den 29. juni./sig

Læse mere om roskole og jubilæum på www.Lyngbyroklub.dk

Klubben har både inrigger og outriggerbåde.

Klubben har både inrigger og outriggerbåde.

Publiceret 12 April 2019 19:00

SENESTE TV