På lørdag den 6. april kl. 13 er der støttedemonstration foran Lyngby Rådhus. Foto: Mostphotos

På lørdag den 6. april kl. 13 er der støttedemonstration foran Lyngby Rådhus. Foto: Mostphotos

Daginstitutioner: Også i Lyngby demonstreres der nu på lørdag

Lyngby er med på lørdag, når der landet over demonstreres for minimumsnormeringer i daginstitutionerne

Af
Lars Schmidt

DAGINSTITUTIONER Når der på lørdag er landsdemonstration for minimumsnormeringer i landets daginstitutioner, er Lyngby også med.

En gruppe borgere har nemlig anmeldt en støttedemonstration, som finder sted foran Lyngby Rådhus kl. 13.

"Pædagogerne har forsøgt at råbe politikerne op, nu er det vores tur som forældre til at være vores børns stemme! Her lokalt i Lyngby ser vi også disse forfærdelige episoder, som man blandt andet så i dokumentaren på DR Hvem passer vores børn. Det er ikke en kritik af vores skønne pædagoger, men det er bestemt en kritik af vores kommune og stat, som i den grad svigter børn i en alder, hvor omsorg, nærvær og tryghed er altafgørende for deres udvikling," siger den lokale initiativtager, Helle Binzer:

"Hvor går grænsen i Lyngby? Kan vi virkelig være det bekendt? Og hvad kan vi egentlig forvente her op til et valg? Daginstitutionerne har allerede fået at vide, at de igen i 2019 skal spare, men kommunen forholder sig slet ikke til, hvordan det reelt står til ude i den virkelige verden"

Den lokale støttedemonstration har fået sin egen gruppe på Facebook, hvor man kan følge med. Gruppens navn er: Demonstration For Minimumsnormeringer Lyngby-Taarbæk.

Publiceret 01 April 2019 19:00