Med madkassen følger også rumdelere og små papirsposer til snacks.

Med madkassen følger også rumdelere og små papirsposer til snacks.

Lokale opfinder éngangs-madkassen: Man kan bare smide den i skraldespanden

To iværksættere fra Virum var trætte af traditionelle madkasser og har opfundet en engangsmadkasse, der kan smides ud efter brug

Iværksætteri Camilla Skibsted og Linda Libolt fra Virum blev trætte af, at deres unger glemte madkasserne - både i skolen og i tasken hen over ferien. De orkede heller ikke altid at stå og vaske dem af, når alle dagens andre gøremål var klaret.

Det blev startskudet til udvikle en bæredygtig engangsmadkasse, der skulle være stærk nok tilat komme i tasken og som kunne være det nemme alternativ på travle dage.

Resultatet blev My Munchie, der de seneste måneder har kunnet købes i 650 coop butikker rundt omkring i landet. Lige nu forhandles den "nemme" madkasse også hos Arnold Busch i Lyngby Storcenter.

My Munchie madkassen er fremstillet af FSC certificeret papir, og den bliver produceret i Danmark. FSC papiret kommer fra en svensk skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn. /sig

Madkassen måler 16, 5 x 13 x 5 cm og passer i de fleste tasker.

Madkassen måler 16, 5 x 13 x 5 cm og passer i de fleste tasker.

Publiceret 02 March 2019 10:30