Frank Starck-Sabroe blev på en mørk vinteraften i 2018 under træning med Gråbælterne i Lundtoftehallen overrasket med farvestrålende tulipaner. Foto: Pernille Borenhoff

Frank Starck-Sabroe blev på en mørk vinteraften i 2018 under træning med Gråbælterne i Lundtoftehallen overrasket med farvestrålende tulipaner. Foto: Pernille Borenhoff

Så er det igen tid: Hvem skal have 'Ugens buket'?

Det Grønne Område kalder igen til kamp mod vinterdepressioner og sure miner bevæbnet med farvestrålende tulipaner

Af
Pernille Borenhoff

Frank Starck-Sabroe fik den sidste år. Det samme gjorde Kirsten Nielsen, Liss Kramer Mikkelsen, Peter Fischer og flere andre.

Og nu er det tid til igen at finde endnu et hold borgere, der gør en forskel i hverdagen.

Fra den 5. marts og syv uger frem uddeler vi hver uge en flot buket tulipaner til en person i det grønne område, der har fortjent et ekstra klap på skulderen.

Derfor beder vi igen jer læsere om at komme med forslag til, hvem der skal have 'Ugens buket'. Det kan være den gode nabo, den uundværlige træner, den hjælpsomme taxachauffør, den humørspredende hjemmehjælper – ja, hvem ved, hvem læserne foreslår i år.

Skriv til os og fortæl, hvorfor netop den person, du indstiller, har fortjent en farvestrålende buket tulipaner.

Skriv et brev til Det Grønne Område, Gl. Lundtoftevej 1B, 2800 Kgs. Lyngby, eller en mail til redaktion@dgo.dk , mærket 'Ugens buket'.

Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – både på den, du indstiller, og på dig selv, så vi har mulighed for at følge op på indstillingen.

Sådan gør du

- skriv et brev til Det Grønne Område, Gl. Lundtoftevej 1B, 2800 Kgs. Lyngby

- eller en mail til redaktion@dgo.dk , mærket 'Ugens buket'.

- husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – både på den, du indstiller, og på dig selv

Publiceret 22 February 2019 11:45