DTU bliver forbundet med cykelstier på kryds og tværs af Campus.

DTU bliver forbundet med cykelstier på kryds og tværs af Campus.

Viden & Vin: På DTU bygges der både for studerende, forskere og naboer

Hvad har de egentlig gang i ude på DTU. Det kan du blive meget klogere på den 28. februar til det første af en række foredrag med titlen Viden & Vin

Lyngby Campus er lige nu i gang med en rivende udvikling af de fysiske rammer, hvor studiebiliger og nye forskningsfaciliteter skyder op i området. Men det er ikke bare de ansatte og studerende, der skal have glæde af de nye tiltag, der bliver også gjort meget ud af de rekreative rammer.

Den 28. februar inviterere Vidensbyens netværk for kommunnikation til det første foredrag med den overordnede titel "Viden & Vin".

Her kan du fået et indblik i udviklingen på DTU de kommende år – En udvikling, der både byder på store byggerier, hyggelige små oaser og masser af gangstrøg og cykelstier, som skal forbinde campus på kryds og tværs og med de omkringliggende områder.

Foredraget finder sted i bygning 340, der er en af de nye bygninger, som huser DTU Fotonik. Det er projektchef Ina Borup og driftschef Anders B. Møller, der fortæller om henholdsvis udviklingen af campus og DTU smart campus initiativer. Campusdirektør Jacob Steen Møller vil også være til stede.

Det er den 28.februar kl. 17:00 - 18:30 i bygning 340 på Asmussens Allé. /sig

Billetter kan købes her

Publiceret 21 February 2019 19:00