”Lyngby-Taarbæk er inde i en rivende udvikling på ældre- og sundhedsområdet og har mange spændende nye tiltag indenfor fx rehabilitering, som jeg glæder mig til at blive en del af,

”Lyngby-Taarbæk er inde i en rivende udvikling på ældre- og sundhedsområdet og har mange spændende nye tiltag indenfor fx rehabilitering, som jeg glæder mig til at blive en del af," siger Tina Mørk. Pressefoto

Sundheden og omsorgen i kommunen får erfaren, ny chef

Tina Mørk er ny chef for Center for Sundhed om Omsorg

Navne Så er der ny chef til Center for Sundhed om Omsorg i Lyngby-Taarbæk Kommune

Det er Tina Mørk, der i fremtiden skal sidde i chefstolen. Tina Mørk tiltræder stillingen 1. marts og afløser Edda Heinskou, som i fremtiden skal stå i spidsen for Center for Kultur, IT, Politik og Organisation i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Tina Mørk er 57 år og cand. scient. pol. fra Københavns Universitet. Hun er desuden efteruddannet inden for blandt andet ledelse og relationel koordinering. Tina Mørk kommer fra en stilling som centerchef for Sundhed og Omsorg i Stevns Kommune og har desuden stor ledelseserfaring fra ældre-, sundheds- og socialområdet i blandt andet Hjørring og Aalborg kommuner samt det forhenværende Nordjyllands Amt.

”Lyngby-Taarbæk er inde i en rivende udvikling på ældre- og sundhedsområdet og har mange spændende nye tiltag indenfor fx rehabilitering, som jeg glæder mig til at blive en del af," siger Tina Mørk.

Publiceret 16 February 2019 18:00