Sidste dag med Bang & Olufsen i Lyngby Hovedgade er 23. februar 2019.

PR Foto, B&O, Frederiksberg

Bang & Olufsen lukker sin butik på Hovedgaden

B & O forklarer, at man flytter sin butik fra Lyngby til det store showroom på Frederiksberg. Det sker 25. februar

Af
Lars Schmidt

LUKNING Sidste åbningsdag for Bang & Olufsens butik på Lyngby Hovedgade er lørdag den 23. februar 2019.

To dage senere flytter man nemlig ind hos den 400 kvm store flagskibsbutik på Falkoner Allé 7, Frederiksberg. Det markerer Lyngby-butikken her i februar med et flyttesalg, hvor der bliver store rabatter på udstillingsmodeller af blandt andet tv, højttalere samt hovedtelefoner.

Bang & Olufsen på Lyngby Hovedgade 80 skifter snart adressen ud med Falkoner Allé 7 på Frederiksberg, hvor der bliver bedre plads til at kunne præsentere kunderne for hele Bang & Olufsens produktsortiment samt løsninger.

”Vi glæder os meget til at kunne byde vores kunder velkommen i vores topmoderne butik på Frederiksberg. På hele 400 kvm. fordelt over to etager samler vi nu kræfterne om at skabe en stor og flot Bang & Olufsen-butik med fokus på at skabe en god oplevelse for vores kunder,” siger Morten Gyrtrup, indehaver af Bang & Olufsen i Lyngby og på Frederiksberg.

Flyttesalg

I forbindelse med flytningen starter Bang & Olufsen Lyngby 7. februar et omfattende flyttesalg med store rabatter på blandt andet tv, højttalere og hovedtelefoner. Sidste åbningsdag er lørdag den 23. februar.

”Vi skal have tømt vores Lyngby-butik for udstillingsmodeller, så der bliver rig mulighed for at gøre nogle rigtige gode køb,” siger Morten Gyrtrup.

Publiceret 06 February 2019 19:00