Brdr. Price åbner diner i Kgs. Lyngby. Foto Brdr. Price

Brdr. Price åbner diner i Kgs. Lyngby. Foto Brdr. Price

Brdr. Price åbner diner i Kgs. Lyngby

Det er Mette Blomsterbergs gamle lokaler på Toftebæksvej, der i løbet af de næste måneder skal omdannes til en ægte amerikansk diner

Af
Signe Steffensen

I en årrække har Brdr. Price været på udkig efter egnede lokaler til at åbne en restaurant i Lyngby og med lukningen af Blomsterbergs cafe opstod muligheden pludselig.

Konceptet er en familierestaurant af høj kvalitet inspireret af dineren som man kender den fra USA i 30’erne og 40’erne.

Olioli åbner i Lyngby

Det er ikke først gang, at Brdr. Price på ganske kort tid skal stable en restaurant på benene. Det var samme øvelse, da de blev tilbudt at overtage restauranten i Tivoli.

”Der er mange, der ikke ved, hvad en diner er. Vi skrev en dinerkogebog for en del år siden, hvor vi dykkede ned i genren. Mange tror, at der er en omskrivning af en burgerrestaurant og burgere indgår da også i repetoiret, men det er meget mere end det,” siger James Price og fortsætter.

”Det er et sted, hvor man kan komme med sin familie, hvor det ikke er for fint. Her kan man få en middag eller en frokost og tage ungerne med uden hele tiden at skulle bede dem om at sidde stille. Stilen er afslappet og hyggelig og repertoirets så bredt, at der er noget for både unge og gamle. Det kunne være retter som meatloaf, chilli con carne, barbecue ribs, salater og kolde og varme sandwich.”

Faktisk er det hele stiløvelsen omkring dineren som Brdr. Price har forelsket sig i. Men det er ikke den der Elvis-vinyl diner med skakternede gulve og gamle coca-cola skilte, som James Price kalder det. Det er mere den oprindelige stil fra 30’erne og 40’erne, som de prøver at ramme. Foreløbigt skal de have et møde med arkitekten for at se, hvad der kan lade sig gøre.

Planen er foreløbigt at dineren åbner i slutningen af marts.

Blomsterberg lukker i Lyngby

Publiceret 22 January 2019 16:49