Kirsten Borbjerg, Birgitte Møllgaard og Dorte Mai er initiativtagere til Blixen Klubben.

Kirsten Borbjerg, Birgitte Møllgaard og Dorte Mai er initiativtagere til Blixen Klubben.

Ny lokal klub for kvinder over 60

Er du til foredrag, udflugter og samtalesaloner, så er den nystartede Blixen Klub måske noget for dig. 14. januar er der info-møde

Af
Pernille Borenhoff

Er du kvinde. Over 60 år. Og interesseret i at samles om foredrag, udflugter, samtalesaloner og andre fælles aktiviteter, så kan det være, at den nystartede Blixen Klub Lyngby er noget for dig.

Ideen til Blixen Klub stammer oprindeligt fra Gentofte, hvor man også har haft succes med en tilsvarende klub for mænd: Hemingway Club. Lyngby-Taarbæk fik i efteråret sin Hemingway Club, som er blevet mødt med meget stor interesse og nu har flere end 90 medlemmer..

Blixen Klub er ikke en litteraturklub, men har taget navn efter forfatteren Karen Blixen på grund af nogle af hendes karaktertræk og værdier, som har tjent til inspiration: stolthed, handlekraft, uafhængighed, spiritualitet og fantasi. Og hendes humor.

Den lokale afdeling af Blixen Klub Lyngby er stiftet af Kirsten Borbjerg, der er nyligt pensioneret it-konsulent og nu beskæftiget med frivilligt arbejde, bl.a. på Frilandsmuseet, Birgitte Møllgaard, der er opvokset i Lyngby-Taarbæk og har boet mere end 50 år i kommunen og efter en aktiv karriere i medicinalbranchen, herunder mere end 20 år hos Lundbeck, nu mest optaget af samvær med familien samt foreningsaktiviteter.

Den sidste medstifter er Dorte Mai, hvis tilværelse som pensionist giver hende mulighed for at dyrke fritidsinteresser, i særdeleshed hunde – specielt Norske Lundehunde – og investeringsuniverset.

Sådan kommer du med

Introduktionsmøde 14. januar kl. 13-15. Tilmelding på lyngby@blixenklub.dk senest torsdag den 10. januar

Mødet afholdes i Frivilligcentret, Rustenborgvej 2A, 2800 Kgs. Lyngby.

Herefter bliver det egentlige mødeprogram skudt i gang mandag den 28. januar 2019, hvor borgmester Sofia Osmani vil sætte klubben i gang.

Blixen Klub har fast mødedag på mandage i ulige uger kl. 13-15.

Læs mere på klubbens hjemmeside: https://www.blixenklub.dk/lyngby/

Publiceret 02 January 2019 10:00