Mads-Rebsdorf, direktør hos Visma. Pressefoto

Mads-Rebsdorf, direktør hos Visma. Pressefoto

Så er der kommet ny salgsdirektør hos Visma

Flere udvidelser og produkter på vej hos Visma. Derfor skal der turbo på salget. Anne-Marie Feilberg er ny salgsdirektør i software-divisionen

Navne Vismas software-division er nu klar til at sætte næste offensiv ind. Det sker med ansættelsen af Anne-Marie Feilberg, der tiltræder som ny salgsdirektør, hvor hun skal stå i spidsen for flere af virksomhedens hovedprodukter på det danske marked, der sælges direkte eller gennem partnere. Herudover skal hun på baggrund af sin sin mangeårige erfaring med håndtering af forskellige leverandørnetværk udvikle en ny strategi på partnerområdet.

"Vi står i dag med et af markedets bredeste suiter af softwareløsninger til erhvervslivet. Jo mere vi ved om vores kunders behov, des større værdi kan vi skabe for dem. Det kræver tæt samarbejde med vores partnere, som alle er på hver deres rejse i cloud og digitaliseringsverdenen. En krævende opgave at orkestrere, som Anne-Marie Feilberg har stor erfaring med," siger adm. direktør hos Visma Software, Mads Rebsdorf.

Anne-Marie Feilberg, ny salgsdirektør hos Visma. Pressefoto

Anne-Marie Feilberg, ny salgsdirektør hos Visma. Pressefoto

International erfaring

Anne-Marie Feilberg har en baggrund fra IT med 15 år hos IBM, hvor hun blandt andet har ledererfaring med cloudløsninger, salg og nye forretningsmodeller. Senest kommer hun fra en stilling som Director of Partnerships hos Siteimprove, hvor hun spillede en aktiv rolle i den globale opbygning af salgsafdelinger og partnernetværk uden for USA.

"Visma er en fantastisk spændende virksomhed, der har udviklet sig ekstremt positivt gennem en årrække, og i dag står med en række stærke produkter. Mange af de erfaringer, jeg har gjort på det internationale marked, ser jeg frem til at kunne anvende i forbindelse med opdatering og implementering af salgs- og partnerstrategien. Blandt andet er det vigtigt at fordybe sig i kundernes digitale udfordringer, så vi sammen med vores partnere kan udvikle specialtilpassede it-løsninger, der matcher deres behov og løser deres udfordringer, siger Anne-Marie Feilberg.

Kapp

Publiceret 15 December 2018 10:30

SENESTE TV