"Hos os kan man bestille tid, eller man kan komme direkte ind fra gaden," siger Ashy, der i 25 år har haft saloner i det grønne område. Ved sin side har han Sophia, der er daglig leder på Sorgenfri Torv. Foto: Pernille Borenhoff

Ny frisør på Sorgenfri Torv

Ashy har åbnet endnu en salon i 2840

Af
Pernille Borenhoff

I snart 25 år har Ashy Monazam haft frisør i det grønne område. Han startede på Ulrikkenborg Plads i 1994. Herfra gik turen via Holte til hjørnet af Skovridergårdsvej og Frederiksdalsvej.

Den 20. november startede han en filial på Sorgenfri Torv, så han nu dækker begge ender af 2830.

"Vi har overtaget efter Peter Adamsen. Når vi har ønsket at åbne her, så er det, fordi jeg ser et godt potentiale i Sorgenfri," siger han og refererer til de mange nye boliger, der skyder op i området omkring Sorgenfri Station.

Lokalet har han sat fuldkommen i stand. Og alt inventar er nyt.

Ashy vil primært stadig være at finde i salonen på Skovridergårdsvej. Og den daglige leder er Sophia.

"Jeg er uddannet i Århus i 1998, men er flyttet til København, fordi min datter nu bor herovre," siger Sophia, der ikke kender Sorgenfri godt, men allerede nu efter blot et par uger i salonen er blevet sat ind i de verserende planerne for torvets fremtid.

God kvalitet, høj service og fornuftige priser er ifølge Ashy nøgleordene for hvordan han ønsker at drive sine saloner.

"Jeg har været her i området så længe, at jeg nu er i gang med at klippe fjerde generation. Det har stor betydning for mig, at jeg har haft de samme kunder gennem 25 år," siger Ashy, der både klipper mænd og kvinder i alle aldre. Og børn. Til hvem han har indrettet et særligt børnehjørne.

Publiceret 07 December 2018 11:45

SENESTE TV