Rigtige julemænd løber i både regn og slud

Rigtige julemænd løber i både regn og slud

Løb julestemningen i gang

Lørdag den 17. nov. tændes juletræet på Lyngby Torv, men forinden har man mulighed for at komme i ekstra julestemning og deltage i “Det Store Julemandsløb”, der et jule-event for hele familien

I år er der mulighed for at komme i julestemning på en lidt anderledes måde ved at løbe julen i gang til ”Det store Julemandsløb”. Det er et velgørenhedsløb arrangeret af Dyrehaven Rotaryklub.

Der er to forskellige ruter - en på 2 km og en på 3,76 km. Man kan både gå og løbe ruten rundt i Kgs. Lyngby’s gader.

Borgmester Sofia Osmani skyder løbet i gang kl. 14, hvor alle forinden får udleveret en nissedragt. Så der er garanti for hyggelig julestemning og en sjov oplevelse sammen med familie, venner og andre juleglade mennesker.

Løbet starter hos Cphbusiness på Nørgaardsvej 30 i Lyngby og slutter igen sammen sted. Der er gratis p-pladser hos Jyske Bank og BRF med indkørsel fra Nørgaardsvej. Der serveres varm kakao, når man kommer i mål.

Tilmelding og pris

Tilmelding og betaling sker på www.detstorejulemandsløb.dk Her findes også yderligere praktiske oplysninger, kort over ruterne, online-betaling etc.

Prisen for at deltage er 160 kr. for voksne og 60 kr. for børn under 13 år. Familiehold (2 voksne & 1-2 børn) kr. 375,00. I prisen er inkluderet en nissedragt pr. tilmeldte. Dragterne bliver udleveret ved startstedet fra kl. 13:15. Overskuddet fra arrangementet går til udsatte børn og unge.

Efter løbet er der mulighed for at opleve juleoptog og juletræstænding kl. 16 på Lyngby Torv.

Publiceret 15 November 2018 10:30