Velbekomme. I Restaurant Aleyna er der også mulighed for takeaway

Velbekomme. I Restaurant Aleyna er der også mulighed for takeaway

Restaurant på Lyngbygårdsvej: Smagen af varmere himmelstrøg

Hvis man trænger til lidt at varme sig på i en kold tid, så er der masser af skønne sydlandske smagsoplevelser på Lyngbygårdsvej, hvor Aleyna restaurant netop er åbnet

Af
Signe Steffensen

ÅBNING På Lyngbygårdsvej 100B er der åbnet en tyrkisk restaurant med autentiske tyrkiske retter tilberedt på kulgrill og knasende italienske pizzaer bagt i brændefyret ovn.

Det er Mahir Yasar, der står bag den nye restaurant, og ligesom han gerne vil give sine kunder en hjertelig velkomst, så synes han også, at kunderne allerede har taget godt imod det nye spisested.

”Vi har en del gæster, der bliver meget begejstrede, når de ser vores menukort, fordi de genkender retterne fra deres ferier i Tyrkiet. Og heldigvis er der allerede mange, der har været forbi og sagt, at de længe har manglet en restaurant som vores i Lyngby,” siger Mahir Yasar.

Det er godt tre uger siden, at han åbnede restaurant Aleyna, der er opkaldt efter hans datter. Forud er gået masser af hårdt arbejde, stress og søvnløse nætter, men han er sikker på at succesen nok skal komme for anbefalingerne går allerede nu fra mund til mund. Og restauranten har fået masser af følgere Facebook.

Restauranten ligger på Lyngbygårdsvej 100

Restauranten ligger på Lyngbygårdsvej 100

Kendt i lokalområdet

Mahir Yasar kender i forvejen mange af kunderne godt. Han har drevet pizzeriaet Edas, der er nabo til den nye restaurant, siden 2003 og for godt et år siden overtog hans så nabolokalerne på Lyngbygårdsvej 100 B. Det har været et kæmpe arbejde at sætte restauranten i stand, og der har været flere udfordringer undervejs. Eksempelvis har det taget næsten seks måneder at få godkendt etableringen af kulgrillen og den brændefyrede pizzaovn, der er hentet i Italien. Men Mahir Yasar er overbevist om, at det har været det hele værd, for de sprøde italienske pizzaer og den grillede shish kebab smager ikke bare dobbelt så godt men ti gange så godt, siger han og smiler.

Trænger man bare til at slå sig ned og få en kop kaffe og et stykke kage, så er det også muligt i den nye restaurant, der også har en velassorteret brunch på menuen.

Se mere på www.aleynarestaurant.dk

Restauranten ligger på Lyngbygårdsvej 100

Restauranten ligger på Lyngbygårdsvej 100

Publiceret 04 November 2018 11:45

SENESTE TV