Ny klinik i Lyngby: Massage for krop og sind

Body SDS er både terapi og massage. En ny klinik er åbnet i Lyngby

Af
Pernille Borenhoff

En gammel drøm om at vende tilbage til Lyngby er gået i opfyldelse for de to gamle venner Kasper Nørr og Markus Philip. Sammen har de åbnet klinikken Lyngby Kropsterapi på Jernbanevej, hvorfra de tilbyder Body SDS-behandlinger.

Begge er autoriserede behandlere, der har gennemført den 3-årige uddannelse i Body SDS. En uddannelse, hvor eleverne bliver undervist i at afhjælpe klienters fysiske skavanker, indre fysiske gener og psykiske problemer som stress og bekymringer.

Body SDS er ikke wellness og heller ikke massage i traditionel forstand, siger Kasper og Markus. Til gengæld lover de, at der efter behandlingerne er en stor grad af ro i krop og sind, og at virkningen holder længere end traditionel massage.

"Det er en holistisk behandling, hvor vi ser på det hele menneske. Jeg er meget betaget af de sammenhænge, der er mellem krop og sind og finder det meget inspirerende at være en del af mine klienters udvikling," siger Markus.

Både han og Kasper har lavet et større karriereskift, inden de kunne kalde sig autoriserede Body SDS-behandlere.

Kasper er uddannet i Irma og mange kender ham måske fra de 7 år, hvor han var ansat i Irma på Lyngby Hovedgade.

Markus er uddannet el-installatør. Begge har de trænet i Bagsværd Vægtløftningsklub, og det var her, at de for 18 år siden mødte hinanden.

"Efter en periode med stress og en diskusprolaps fik jeg kendskab til Body SDS og blev så optaget af det, at jeg besluttede mig for at skifte spor og tage uddannelsen," siger Kasper.

Han øvede sig på Markus, som også blev så betaget af systemet, at han kvittede et job som projektleder for at hellige sig Body SDS og sin egen personlige udvikling.

Stress og perfektionisme

Klienterne kommer med mange forskellig symptomer. Og alligevel er der ifølge de to en fællesnævner.

"Fælles for mange af klienterne er, at de tit stiller meget høje krav til sig selv og omverden, og har svært ved at finde et ”rum” til sig selv hvor de ikke skal præstere. Og det giver kropslige symptomer," siger Kasper.

Så har man ondt i ryggen, hovedpine, en skulder og nakke der værker eller andre skavanker, så er der ifølge Markus og Kasper hjælp at hente i Body SDS.

"Body SDS ser på det hele mennesker, hvor man kombinerer pulserende massage, ledfrigørelser og zonetryk med samtale. Ikke sådan at forstå, at man skal tale om sine problemer. Nogle kommer og får et quick fix, hvis de har hold i nakken og hurtigt skal reddes. For andre er det et længere forløb, hvor den samtalebasereder terapi indgår i behandlingsforløbet," siger Markus. Og suppleres af Kasper

"Jeg er meget betaget af de sammenhænge, der er mellem krop og sind og finder det dybt inspirerende at kunne hjælpe andre mennesker til et bedre liv, fysisk, psykisk og mentalt," siger Kasper.

Læs mere om den nye klinik på www.lyngby-kropsterapi.dk

Body SDS

- Body Self Developments System.

- grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung

- hjælper via pulserende massage, organmassage, ledbevægelser og -frigørelser, zonetryk, åndedrætsteknikker og samtale klienten med at overkomme fysisk, psykisk eller mental udfordring

Publiceret 12 October 2018 11:00

SENESTE TV