Regnen lagde sin naturlige dæmper på festlighederne. Der var ikke meldinger om drukulykker. Foto: Byrd/Steven Knap

Regnen lagde sin naturlige dæmper på festlighederne. Der var ikke meldinger om drukulykker. Foto: Byrd/Steven Knap

Voldsom trængsel - men ingen alarm

Årets puttefest i Dyrehaven fandt sted i fredags. De store alkoholdramaer fra de foregående år udeblev helt.

Af
Lars Schmidt

STUDIESTART Fredag den 17. august blev imødeset med stor spænding. Af forældre, gymnasievoksne, politi og sundhedsmyndigheder. For ikke at forglemme i tusindvis af nordsjællandske og københavnske gymnasieunge.

I fredags var der nemlig 'puttefest' i Dyrehaven, det traditionsrige megadrukgilde, der skal byde alle de nye 1. g'ere velkomne til gymnasietilværelsen.

Samaritter og Natteravne kedede sig ikke i Dyrehaven i fredags. Foto: Byrd/Steven Knap

Samaritter og Natteravne kedede sig ikke i Dyrehaven i fredags. Foto: Byrd/Steven Knap

Festen brød i år med traditionerne og løb helt stille af sig. Så stille, at Nordsjællands Politi ved gennemgangen af weekendens døgnrapport kaldte 'puttefesten' for 'en helt almindelig begivenhed'. Der var ikke indløbet anmeldelser, og i det store og hele var alt foregået i god ro og orden.

Men de rundt regnet 70 natteravne og mange samaritter har dog haft masser at se til, lyder det fra TV2.dk.

Men druk var ikke problemet. Det var til gengæld hvepse og glat græs, som medførte masser af hvepsestik samt forstuvede og brækkede ankler.

Meldingen lyder på, at der var 120 samarittebehandlinger, og fire måtte køres væk i ambulance. Men ikke på grund af druk, skriver TV2.dk.

Da alle unge var færdige med at feste, var der til gengæld efterladt tonsvis af skrald.

Der blev festet igennem i fredags i Dyrehaven. Foto: Byrd/Steven Knap

Der blev festet igennem i fredags i Dyrehaven. Foto: Byrd/Steven Knap

Publiceret 20 August 2018 12:23

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.