Volkan Kaplan har åbnet sandwichbar på Buddingevej. Foto: Farrokh

Volkan Kaplan har åbnet sandwichbar på Buddingevej. Foto: Farrokh

Ny bar i Lyngby: En sandwich, som du kan lide den

Skal du have frokost med på vejen, så læg vejen forbi Sandwich House, der netop er åbnet i Lyngby

Af
Signe Steffensen

TAKEAWAY På hjørnet af Buddingevej og Nybrovej er netop åbnet en ny takeaway forretning. Sandwich House heddet den, og som navnet antyder, så kan man her få en sandwich præcis efter eget ønske.

Det er Volkan Kaplan, der er indehaver af den nye sandwichbar, og han har sørget for at, at der er et bredt udvalg af grøntsager, brød , dressing og pålæg, så man selv kan designe sin egen sandwich.

Sandwich House ligger på Buddingevej 67 i Kongens Lyngby.

Publiceret 18 August 2018 11:45

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.