Torvemarked med kagekonkurrence for børn

25. august er der marked på Lyngby Torv. Denne gang med ekstra fokus på børnene

Af
Pernille Borenhoff

For børn, der elsker at bage - og spise - kager, så er der godt nyt, når der lørdag den 25. august igen er torvemarked på Lyngby Torv med lækre fødevarer, foodtrucks og kaffevogn.

Arrangørerne inviterer nemlig denne gang alle børn fra 8-14 år til at deltage i en kagekonkurrence, hvor temaet er sæsonens frugter. Kagerne vil blive vurderet på både udseende og smag af borgmester Sofia Osmani, der er konkurrencens dommer.

Har man lyst til deltage i konkurrencen, skal man tilmelde sig til Rikke Frederiksen, der er arrangør af såvel kagekonkurrencen som af torvemarkedet.

Selve markedet vil være åbent fra kl. 10-15, og kagerne skal være indleveret seneste kl. 12.30.

Tilmelding skal ske seneste 24. august ved at sende en mail til rikkepeter@me.com.

Publiceret 17 August 2018 10:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.