Tamra Rosanes er fredag tilbage i Havnehytten. Denne gang i selskab med sin søn, guitaristen Noah Rosanes. Foto: Niklas Linares

Tamra Rosanes er fredag tilbage i Havnehytten. Denne gang i selskab med sin søn, guitaristen Noah Rosanes. Foto: Niklas Linares

Fredag aften i Havnehytten: Tamara Rosanes spiller op til sommerfest

Der er to koncerter i Havnehytten i den kommende weekend

Af
Pernille Borenhoff

"Det bliver en forrygende weekend i Havnehytten," lover Bent Christensen.

Fredag kommer Tamra Rosanes og optræder. Og med sig har hun en af Danmarks bedste guitarister, nemlig hendes søn Noah.

Sammen spiller de op til en sommerfest, der også byder på lækker grill-mad.

"Jeg har måttet aflyse Tamra et par gange de senere år på grund af dårligt vejr. Det gør vi ikke i år, og vi har aftalt at, hvis vejret bliver dårligt, så spiller hun indendørs. Så bliver der bare kun plads til de første 40, der tilmelder sig," siger bent Christensen.

Tilmelding til grillbuffen og grillfesten den 17. august er nødvendig - uanset vejr - og skal ske på tlf. 26116993 eller mail havnehytten@mail.dk.

Tamra Rosanes spiller fra kl. 18 til kl. 20.30.

Om søndagen er det Stig Skovlind og Kaffeorkestret

Er du ikke stødt på navnet Stig Skovlind, har du nok alligevel oplevet ham som musiker. Med flere end 3000 koncerter i bagagen har han spillet for noget, der ligner 1 million danskere. Deriblandt koncerter for statsministre, kongelige, celebrities, fodboldlandsholdet og håndboldlandsholdet. Det har været med navne som Søren Sko, Søs Fenger, Alberte Winding og Martin Brygmann.

Stig Skovlind og Kaffeorkestret spiller i Havnehytten søndag den 19. august. Og her skal man ikke be

)

Publiceret 16 August 2018 16:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.