Tamra Rosanes er fredag tilbage i Havnehytten. Denne gang i selskab med sin søn, guitaristen Noah Rosanes. Foto: Niklas Linares

Tamra Rosanes er fredag tilbage i Havnehytten. Denne gang i selskab med sin søn, guitaristen Noah Rosanes. Foto: Niklas Linares

Fredag aften i Havnehytten: Tamara Rosanes spiller op til sommerfest

Der er to koncerter i Havnehytten i den kommende weekend

Af
Pernille Borenhoff

"Det bliver en forrygende weekend i Havnehytten," lover Bent Christensen.

Fredag kommer Tamra Rosanes og optræder. Og med sig har hun en af Danmarks bedste guitarister, nemlig hendes søn Noah.

Sammen spiller de op til en sommerfest, der også byder på lækker grill-mad.

"Jeg har måttet aflyse Tamra et par gange de senere år på grund af dårligt vejr. Det gør vi ikke i år, og vi har aftalt at, hvis vejret bliver dårligt, så spiller hun indendørs. Så bliver der bare kun plads til de første 40, der tilmelder sig," siger bent Christensen.

Tilmelding til grillbuffen og grillfesten den 17. august er nødvendig - uanset vejr - og skal ske på tlf. 26116993 eller mail havnehytten@mail.dk.

Tamra Rosanes spiller fra kl. 18 til kl. 20.30.

Om søndagen er det Stig Skovlind og Kaffeorkestret

Er du ikke stødt på navnet Stig Skovlind, har du nok alligevel oplevet ham som musiker. Med flere end 3000 koncerter i bagagen har han spillet for noget, der ligner 1 million danskere. Deriblandt koncerter for statsministre, kongelige, celebrities, fodboldlandsholdet og håndboldlandsholdet. Det har været med navne som Søren Sko, Søs Fenger, Alberte Winding og Martin Brygmann.

Stig Skovlind og Kaffeorkestret spiller i Havnehytten søndag den 19. august. Og her skal man ikke be

)

Publiceret 16 August 2018 16:00

SENESTE TV