Der er jazzmusik og morgenmad på programmet fredag den 13. juli. Foto: Lars Schmidt

Der er jazzmusik og morgenmad på programmet fredag den 13. juli. Foto: Lars Schmidt

Netto flytter fra den ene til den anden ende af Jernbanepladsen

Fredag den 13. juli kl. 8.00 åbner Netto en ny butik på Jernbanepladsen 11

Af
Signe Steffensen

BUTIKSÅBNING Netto på Jernbanepladsen får markant mere plads, når de flytter fra Jernbanepladsen 65 til nummer 11.Der er derfor også lagt op til fest, når de åbner i de nye lokaler fredag den 13. juli. Det samlede salgsareal bliver på 692 m2, som giver mulighed for at præsentere en flot og overskuelig butik, hvor der er plads til at komme rundt.

Kunderne kan blandt andet forvente en stor frugt og grøntafdeling med masser af økologi.

Butikken vil også have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose. Og så vil der være et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ samt frisk brød og lækre kager fra Brødhuset og nye nonfood spotvarer hver uge.

Det er butikschef Sabin Joshi på 34 år, der står i spidsen for butikken. Sabin startede sin Netto-karriere som salgsassistent for 8 år siden og har siden da arbejdet sig op til i dag at være butikschef. Sabin har fået en masse butikserfaring gennem årene, som han tager med i den nye butik.

Personalet bliver et mix af nyansatte og nuværende Nettomedarbejdere. Butikschef Sabin Joshi og resten af personalet glæder sig til at byde alle kunder velkommen i den nye butik fredag den 13. juli.

På åbningsdagen holder Netto Jernbanepladsen 11, 2800 Lyngby, åbent kl. 8-22

På selve åbningsdagen, fredag den 13. juli, spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og chokoladeboller udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.

Åbningstider hos Netto Jernbanepladsen 11, 2800 Lyngby, er:

7-22 alle ugens dage. Butikken holder desuden åbent alle helligdage.

Publiceret 09 July 2018 10:00

SENESTE TV